Mi szóltunk, hogy itt ivás lesz, és tényleg: az Éden Hotel 2 játékosai változatos módokon reagálnak a szervezetükbe juttatott alkoholra. De melyikük a legcikibb?

Az Éden Hotel 2 lakói mindannyian ittak, mint a veszett fene, és miért ne tették volna: nem volt más dolguk, mint halálra idegesíteni egymást a mexikói luxusvillában. Az eredmény nem meglepő, a teraszok és lakosztályok különböző pontjain ribanckodtak, hánytak, és játszottak papás-mamást. Alábbi három oktatófilmünk tehát azt mutatja be, hogyan ne fogyasszunk kulturáltan alkoholt.

Noémi táncol

Attól most tekintsünk el, hogy a voksánoid Nikinek komoly problémái vannak a hangos olvasással, mert ezt valószínűleg nem az elfogyasztott szesz okozta. A koktélok hatására villanhattak meg azonban Máté örökzöld farpofái, és Noémi visszafogottsága is elpárolgott, mint a hajnali harmat. Egy jó nő tudja, mikor elég!

Edina kukit les

Edina és Máté jól egymásra találtak, kapcsolatuk elmélyítéséért pedig az elfogyasztott alkohol is sokat tett. Az alábbi alkotás azt mutatja be, hogyan lehet másfél perc alatt elérni, hogy ezt józanul visszanézve egy hétig szégyelljük magunkat. Kicsit olyan, mintha egy minimálköltségvetésű pornófilm bevezető jelenetét néznénk, még a koszos talpak is stimmelnek.

– Vihihihí, deszemétvagy! Én se kukkolom meg a kukidat!
– Mutassam?

Krisztián kiteszi

Rettenetes Tekintetű Krisztián egy cseppet sem okos, viszont nagyon agresszív. Az előző évad jászkarajenői Maradonájának még volt annyi esze, hogy az erkélyről hányjon bele a kolumb rögvalóba, Siófokon meg a saját bőröndjébe, Krisztián viszonta Nikivel megosztott ágyba rondított, majd hosszasan próbálta életre kelteni magát. Reméljük, másnap ő maga mosta ki a csapot. Tényleg, vajon miért nem a vécét választotta?

Melyik a legcikibb?

A nap kérdése ezek után senkit sem érhet váratlanul: melyik jó képességű játékos alakítását tartja a legcikibbnek? Négyen alkoholos befolyás alatt versenyeznek, Nikinek azonban nincs ilyen mentsége: ijesztően nehezen olvas fel. Máténál pedig súlyosbító körülmény lehet, hogy következetesen pucérkodik, legfeljebb az mentheti, hogy lakótársnőjének ez láthatóan tetszik. Szóval szavazzanak: ki a leggázabb?