Az éghajlat, az alkohol és a stressz ördögi hármasa csúnyán elbánt az Éden Hotel 2 nőivel, akik határozott mozdulatokkal tudnak vonaglani egymáson. Pít eközben újrajátssza az előző évad egyik legviccesebb jelenetét, Kíra meg trágár tanító nénivé változik.

Az Éden Hotel 2-ben nemcsak dugnak a szereplők: hétfőn két nő (egy szőke, egy fekete, csak igazságosan) érkezett a Viasat3 realityjébe, Pít pedig már fel is karolta az egyiket, a kissé baltaarcú, szőke Andit.

Az más kérdés, hogy az említett felkarolás közben Andi jó besomta a fejét, ezzel parafrazálva az előző évad egyik legszórakoztatóbb jelenetét, amelyben Éden1 Niki nagyot koppan, azután elhallgat. Emlékeznek?

Azok a lányok, akik nem dugnak, és nem is a medenceparton pocolnak, ribancos táncba menekülnek, mint arra már volt példa. Igaz, olyat még nem láttunk, hogy egymást fogdosnák, vagy a fölétérdelős vonaglást gyakorolnák, de nem is volt még játékban egyszerre ennyi szőke lány – talán van a kettő között összefüggés.

Kíra jól be is hergelte magát, csakhogy őt nincs ki bizgesse, mint Anikót vagy Edinát, ezért hát trágár tanárnéniset játszik szobatársával, Márkkal. Anikó 2.0, soha többé senki ne hagyja bent a kontaktlencséjét.