Az Éden Hotel szereplőjét Mexikóban fotózták a Playboynak, és bár súlyfelesleget nem kellett lezsonglőrködni róla, a száját utólag kisebbre szabták. Jó eséllyel valamelyik barátnője lesz 2012 playmate-je.

Bognár Nikolett, szóval Éden2 Niki legutóbb azt nyilatkozta a Velvetnek, hogy mielőtt betöltené a harmincat, még szívesen vetkőzne egyszer a Playboynak. Így is lett, de mint kiderült, a realityszereplő nem orákulum, Nánási Pál már Mexikóban körbefotózta.

"Még kint készültek a fotók, akkor már tudtam, hogy bekerülhetnek a Playboyba, de még nem volt biztos. Ezért is mondtam, hogy ha lehetőségem van, akkor még belefér. Tegnap voltam a Playmate-eseményen, akkor láttam először az újságban a végleges képeket." Elmondása szerint a nyers fotókon valóban önmagát látta, így azok jobban tetszettek neki. Címlap- és belső fotókat is válogatott magáról, "de hát más, amikor egy fotós, és más, amikor az adott ember nézi – utóbbi kritikusabb önmagával".

Hozzátette, azért elégedett a képekkel, mert szépek, és jónak tartja a sorozatot. Korábban már dolgozott együtt Nánásival, aki az utómunka során nem nyúlt bele nagyon a nyers fotókba – éppen csak a száját vette kisebbre, de súlyfelesleget, derék-vagy combhájat nem kellett lefaragni róla.

Nem üti meg

A playmate-ekkel kapcsolatban ennél jóval kritikusabb. "Nem akarok rosszat mondani róluk, de én a harmóniára törekszem, nem elég a szép arc, a testnek is rendben kell lennie. Mindig az összhatást nézem. Most úgy látom, hogy ez a playmate-verseny nem üti meg a régi szintet – a régebbieken sokkal dekoratívabb lányok voltak, több energiát fektettek bele. A mostani lányok úgy gondolják, hogy elég a szilikonszáj és a szilikonmell ahhoz, hogy playmate-ek legyenek."

Egyébként két ismerőse is bekerült a végső tizenkettőbe: Török Dóra és Varga Alexandra. Mindkettejüket esélyesnek látja, "Alexának kislányos arca van, és nincs feltöltve a melle, meg a szája, Dóri meg pont az ellenkezője, nagy a melle, nagy a szája". Ő maga 2006-ban indult a versenyen, benne is volt a legjobb tizenkettőben. "Ott álltam, teljesen natúr lányként, szőkén, éppen csak melíros hajjal, se műszáj, se szilikonmell, se műköröm. Mégis volt bennem valami érdekes. Pedig vannak nagyon szép lányok, de azok már nem mennek el egy ilyen versenyre, mert nem akarnak levetkőzni."

Őt már nem motiválja az ilyesmi, továbbra is működik a vállalkozása, amelynek külön jót tett az Édennel járó extra ismertség. "Amióta kiestem, meg elindultak a roadshow-k, rengeteg munkám van – már június 30-ára is betábláztak –, folyamatosan kapom a felkéréseket. Megrohamoznak az utcán, fotózkodnak, autogramot kérnek tőlem az emberek. A műsor felborította az életemet, állandóan úton vagyok, pedig csak egy hónapig szerepeltem a tévében. És a rajongók, akik online fanklubokat alapítottak nekem, a válallkozásom is iránt is érdeklődnek."