Megmutatjuk, kik lettek a legszexibbek, legalábbis az FHM magazin éves választásán. Nézegessen jó nőket, akad itt fekete, vörös és szőke is.

Az FHM magazin minden évben megválasztja, kik a legszexibb csajok. A lista első tíz helyén vonzóbbnál-vonzóbb nők szerepelnek. Idén az első helyen Tulisa Contostavlos végzett, akit itthon kevesen ismernek, de híre egyre terjed. Az angol énekesnő – jelenleg az X-factor zsűritagja – 1988-ban született, és legutóbb attól volt hangos a sajtó, hogy egy netre kikerült videón kényezteti orálisan az N-Dubz zenekar egyik tagját.

Cheryl Cole, akinek 12 millió fontja van, és most már nem is Cheryl Cole a neve, a 2. helyet szerezte meg a fontos listán.

Rihanna, akinek új videoklipje hétfőn debütált, egyre kurvul, de így is csak a 3. helyig jutott.

Rosie Jonesról nem sokat tudni. A 90-es születésű modell Angliában született, és hamar felküzdötte magát az előkelő negyedik helyig. Talán többen ismerik Georgia Salpát, aki modellként tengeti életét, és korábban Lidl üzletlánc is fotózta, talpig aranyban.

Katy Perry nemrég szakított, de már új pasit talált magának. A jelenleg épp lila hajjal élő énekesnő a 6. helyen végzett a listán. A Transformers üdvöskéje Megan Fox, éppen első gyerekét várja, és időnként Egyiptomba megy ásatásokat nézni. Amikor pedig nem ezt teszi, akkor megszerzi az FHM-lista 7. helyét.

A 84-es születésű Keeley Hazell a PETA-nak pózol meztelenül, nem meglepő, hogy naptárját elkapkodták a pasik az Amazonon. A glammodellként tevékenykedő angol lány a 8. helyen végzett.

Mila Kunis, aki nem jár Asthon Kutcherrel, és feltört telefonján nem Justin Timberlake farka látható, a 9. helyet szerezte meg a listán. A végső befutó Emily Atack. A magát szívesen mutogató angol színésznő a The Inbetweeners angol sorozatban játszott. Emellett pedig szexi.