Eddig csak a testét, a minap azonban már a tudatalattiját is lemeztelenítette a glammodell, így derült ki, hogy még nem áll készen az anyaságra. Bódi Sylvi tudatalattiját egy könyvbemutatón ismerhettük meg, ahol szerencsére a mellben erős Spitzer Gyöngyi is ott volt, és amellett, hogy rendületlenül óvta Bódi szemérmét, bemutatta, hogy egy glammodellnek is lehetnek mélységei.

"Rossz fiúk vagytok! Kikaptok! Előveszem a korbácsomat!" - ezekkel a felkiáltásokkal köszöntötte Spitzer Gyöngyi Soma a fotósokat. Nem, a látszattal ellentétben nem szado-mazó partin, csak egy könyvbemutatón jártunk.

Az Alexandrában csütörtökön mutatták be a Bioenergetic kiadó legújabb könyvét, melyet Uwe Albrecht írt, és az Igen vagy Nem? címet viseli. A német természetgyógyász műve nem egy a sok ezer természetgyógyászati és spirituális alkotás közül, ez sokkal több annál. Itt, kérem, amulett van, meg energiakártya, meg teszt.

Vízszintesbe került

A Mester Bódi Sylvin mutatta be az elméletét - azért rajta, mert nemcsak köszereplő, de egyúttal spirituális az érdeklődése. A rövid ruhát viselő playmate-et a masszírozóasztalra fektették, majd Soma inggel takarta le az alsótestét, nem tetszett neki ugyanis, hogy a fotósok Bódi szoknyája alá próbálnak bevillantani. „Így is több a soknál, a térded is legyen letakarva jányom" - igazgatta az inget a nagyasszony. Aztán történés jött, - tesztnek hívták -,  és kielemezték Bódi ruhájának színét. Döbbenet, kiderült, hogy a piros több energiát adott volna neki.

A Mester folytatta volna a kommunikációt, de csak nehézkesen haladt, spirituális Soma ugyanis nem bírt leszállni Bódi melléről, és hangosan arra kereste a választ, vajon a modell zavarban van-e attól, hogy gyakorlatilag közszereplővé vált a melle. Felelet persze nem jött, csak egy elpiruálás, az sem Bódi arcán, hanem a német természetgyógyászén tűnt fel, bizonyára nem volt felkészülve a magyar viszonyokra.

Aztán végre csak sikerült megkérdezni a 31 éves modell tudatalattiját arról, hogy készen áll-e már az anyaságra a gazdája. Hamar kiderült, hogy a celeb mind a terhesség, mind a szülés miatt aggódik – legalábbis a teste ezt a választ adta, az pedig egyenesen rémülettel tölti el, ha arra gondol, hogy fel kell kelnie éjszaka szoptatni. "Látom, nagy stressz van itt, emlékszem még azokra az időkre" - nosztalgiázott hangosan Soma, Albrecht meg közben a gátlásoldó eszközért, a gyógypatikakártyáért nyúlt.

Uwe Albrecht

Uwe Albrecht 1966-ban született Németországban, orvos, az energiagyógyászat úttörője. A klasszikus orvoslás  mellett  kínai  gyógyászatot, hagyományos  európai  orvoslást,  pszicho energetikát,  autonóm oszteopátiás repozíciós technikát (AORT), homeopátiát, regulációs terápiát, érzelmi terápiákat és szakrális geometriát tanult.

Albrecht elmondása szerint technikája valahol a kineziológia és a gyúrjuk-össze-a-természetgyógyászati-módszereket tengelyén fekszik, és az a célja, hogy önmagunkon tudjuk tesztelni, honnan erednek problémáink - legyen szó fizikai vagy lelki bajról -, majd kezelni tudjuk magunkat. Nem kell hozzá semmi, csak a szerző kártyái és amulettjei, meg egy ronda fehér madzag, amivel az ember nyakába köti a mindent megoldó amulettet.

Albrecht doktor, aki képes „szimfóniát komponálni az energiából”, és feltölti az erőteret, egyenesen azt állította, hogy módszerével komplett diagnózist képes felállítani, akárcsak az orvosok, csak azoknak ultrahang és labor is kell a tudáshoz.

„Ha harmónia van bennünk, akkor a világ is harmóniával reagál” - tudtuk meg az ezotéria nagyasszonyától, ha még nem olvastuk volna 116 alkalommal üzenőfalunkon, mint Coelho vagy Müller idézeteit.

Bódi Sylvi mások véleményét formálná

Már Bódi Sylvi tudatalattijáért megérte elmenni az eseményre, de ezen túl egy jó közhellyel is gazdagabbak lettünk, a glammodell ugyanis azt találta mondani, hogy a belső szépség számít igazán. „15 éve nem eszem húst, sem halat, mert a húsban nincs energia, amit az is bizonyít, hogy wakeboardozom, napi 10 órákat dolgozom." A nyersétkezéssel még csak kísérletező glammodell odafigyel arra is, mit súg a tudatalattija. "Mindig hallgatok az intuíciómra, meditálok, és kommunikálok a tudatalattimmal" - vallott magáról.. „A szépség belülről fakad, aki gonosz vagy rosszindulatú, annak látszik az arcán” - jegyezte még meg.

„Érdeklődőm az ezotéria iránt, részt veszek ilyen rendezvényeken, a múltkor például voltam aurafotózáson, ahol kiderült, hogy indigó színű az aurám, ami sok mindenre utal. Szeretnék ezzel foglalkozni, mert azt hiszem, jól át tudnám adni ezeket a dolgokat, segíteni tudnék az emberek véleményformálásában” - tette még hozzá Bódi, mi meg izgatottan várjuk az oktatást.