18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A profi celeb akkor is villant, ha mindent el akar takarni

2012.05.19. 11:18
Bármilyen híres valaki, nagyon nehéz megszokni, hogy több fotós álma valamelyik erogén zónájának megörökítése. Szerencsére ezekből a fotókból tengernyi készült már, de mivel nem lehet őket megunni, nézze meg ön is a válogatást!

A villantás a celebek életének egyik legfontosabb része, ennek megfelelően pedig már minden elképzelhető módon produkálták. A lazábbak egyből puncit tárnak a világ elé, páran kivillanó bimbóval vagy mellprofillal próbálkoznak, de a legnépszerűbb módszer mégis a szerencsétlenül kiválasztott ruha.

A többségében sötét színű ruhákról ugyanis sokan elfelejtik (?), hogy akár a vaku fényeitől is láthatóvá teszi azt, amit elvileg takarnia kéne. A leggyakrabban természetesen a fedetlen melleket láthatja meg a nagyvilág, de a fenék sem elérhetetlen a résen lévő fotósok számára. A bő válogatásból a Daily Beast készített válogatást, aminek köszönhetően megláthatjuk, mennyire volt figyelmetlen a ruhaválasztásnál többek közt Jennifer Lopez, Mena Suvari vagy Nicolette Sheridan.