Lewis Hamilton barátnője a Men In Black 3 premierjén lopta el a showt azzal, hogy erősen kivágott ruhában mutatta a melle oldalát, aztán Monacóban rátett még egy lapáttal.

Május 23-án tartották New Yorkban a Men In Black 3 premierjét, ami biztos nagyon jól sikerült, de ezt már sosem fogjuk megtudni, mert Lewis Hamilton barátnője teljesen kisajátította a rendezvényt.

Nicole Scherzinger, a Pussycat Dolls és az X Factor zsűrijének egykori tagja ugyanis egy oldalt erősen kivágott ruhában érkezett a bemutatóra, nem vett melltartót, viszont a szokásos, karját a csípőjére helyezős pózban fotóztatta magát, így jól megvillantotta a melle oldalát.

Scherzingernek a Men In Black 3-ban kapott szerepe az első komolyanvehető filmes megjelenése, így nem hírességként, hanem stábtagként pózolt a bemutatón. Szinte ugyanúgy lopta el a showt a többi szereplőtársa elől, mint néhány hónappal ezelőtt Olivia Wilde tette a Cowboyok az űrlények ellen című film bemutatóján , amikor egy oldalt teljesen átlátszó ruhában vonulgatott a vörös szőnyegen. Akkor konkrétan alig készültek képek a többi színészről.

Négy nappal később, a Forma-1 monacói nagydíján megismételte a produkciót, ezúttal még többet mutatott testéből, talán azt gondolta, ennyi autó között muszáj mindent megtennie a figyelemért.

A Pussycat Dolls egykori énekese nem az a villantós típus, de azért szereti, ha a testéről beszélnek. Legalábbis erre enged következtetni, hogy nemrég Conan O'Brian műsorában akkora dekoltázzsal jelent meg, hogy levegőt alig kapott , illetve, hogy annyira rövid ruhát vett nemrég, hogy szinte folyton kilógott a bugyija.

Ráadásul Angelina Jolie után szabadon csatlakozott azon hírességek népes táborához is, aki az utóbbi néhány hónapban a teljes combját kikandikáltatta egy hosszú estélyiből .

A comb után egyébként mostanában ez a fajta mellvillantás a legnépszerűbb, amikor valaki annyira kivágott ruhában jelenik meg, hogy csak néhány szövetdarab takarja a mellbimbóját.