A rapper barátnőjét és gyerekét sem úgy hívják, ahogy kéne. Utóbbit két elmaradt nyilatkozat miatt, úgyhogy most Dundika exférjének van papíron gyereke, akit ez nem zavar.

A Majoros Marián nagyon szép név, csak még mindig nem hívnak így senkit. Majka (Majoros Péter) és Dundika (Szentiványi Hajnalka) közös fiának anyakönyvi neve ugyanis még mindig Szentiványi Marián, ugyanis fogantatása időpontjában anyja még házas volt: Szentiványi László felesége, akivel akkorra már régen szakítottak.

Majkáék a szülés előtt hivatalosan is kérelmezhették volna a névváltoztatást (a férjnek lemondó, Majkának elismerő nyilatkozatot kellett volna tennie), de nem tették meg. (Vonatkozó szabályozást erre talál, akit érdekel.)

Szentiványi az ügyről annyit mondott a Blikknek, nem zavarja a helyzet. "Dundi még mindig hozzám van bejelentve Pécsen, így minden papírján ez a lakcím áll. Másfél hónappal ezelőtt kikértük az anyakönyvi kivonatot, azon láttam, hogy van egy gyerekem, aki a nevemen van, én vagyok az apja, és nálam lakik, de szerintem nem is ismerem" – fejtette ki, hozzátéve, még mindig jóban van exnejével.

A névváltoztatás egyébként a család kétharmadára ráférne, ugyanis, ha még emlékeznek, Dundika is Szentiványi néven nyomul, mert leánykori vezetéknevét (Hornyák) még a házasságkötése előtt lecserélte az akkori pasijáéra, és azt mondta, nem is kéri vissza többet.

A gyerek amúgy lassan hét hónapos, és akkora csend van körülötte, hogy bizonyára egészséges, és a szülei sem hiszik azt, hogy ők adtak először utódot a világnak. Csak a keresztnevét ne változtassák meg, azt ugyanis már felvarratta a mellkasára, Dundikáéval egyetemben.