Már a havi vérzését is olyan komoly fájdalmak kísérték, hogy három-négy alkalommal mentőt kellett hívni hozzá, így a legjobban kereső főplaymate attól tart, iszonyatosan meg fogja szenvedni a szülést. Keskeny csípője miatt nem kizárt, hogy császározni fogják, de egyelőre semmi sem biztos. Szentiványi Hajnalka és leendő gyermekének apja, Majka a hetedik hónapig babonából nem vásárol babaholmit, nevet azonban már adtak fiuknak: ha nem gondolják meg magukat, Máténak fogják hívni, úgyis szépen alliterál a Majorossal.

„Nem vagyok hisztis, de azt már régebben is tudtam, hogy ha egyszer terhes leszek, a legjobb orvost fogom választani magamnak. Ilyenkor valahogy úgy érzi az ember, hogy ez jár, ráadásul nem szeretnék abba a hibába beleesni, amibe a legtöbb nő, hogy annyira rossz élményként éli meg a szülést, hogy inkább nem vállal több gyereket” – kezdte a Velvetnek Szentiványi Hajnalka, aki öt hónapja hordja Majorostól fogant magzatát. A lemezlovassá lett főplaymate állítja, nála jobban senki sem fél a szüléstől, aztán meg is indokolta, miért retteg ennyire.

Babonából nem vettek gyerekholmit

„Elsősorban a fájdalomtól félek, aztán meg attól, hogy nehogy valami komplikáció adódjon. A fájdalomcsillapítót biztosan igénybe fogom venni, egyáltalán nem szeretnék kínlódni, mert ha tényleg igaz, hogy a menstruációs görcsök tízszerese a fájdalom, amivel a szülés jár, akkor nagyon szenvednék. Nekem már a havi vérzésemet is olyan kínok kísérték, hogy 3-4 alkalommal mentőt kellett hívni hozzám” – indokolta a félelmét Dundika, aki keskeny csípője miatt nagy valószínűséggel császármetszésselfogja világra hozni fiát. Hogy állami vagy magánintézményben ad majd életet gyermekének, és bent lesz-e vele Majka, egyelőre még nem tudja, nem akarják elsietni a döntést.

Dundika és Majka még egyáltalán nem vett gyerekholmit, mint kiderült, azért, mert babonásak, így várandósság hetedik hónapjáig csak olyan gyerekruháik lesznek, amiket ismerőseiktől kapnak. A gyerekszobát nemcsak az előbbiek miatt nem rendezték még be, hanem azért sem, mert még a régi lakásban laknak, az újba csak hetek múlva költöznek át. „Natúr színeket szeretnék a gyerekszobába, babakéket semmiképp. És amik nekem még nagyon tetszenek, azok az állatfigurák, amiket felfestenek a falra. Harmonikus, meseszerű szobát szeretnék, de semmiképpen nem csicsásat” – vázolta elképzeléseit Dundika.

Majoros Máté húsz centi, és még nincs fél kiló

Orvosához rendszeresen jár, épp a héten esedékes a 18-20. heti vizsgálat. Friss adatokkal ennek ellenére is tudott szolgálni, ugyanis 4D-s ultrahangon éppen a hívásunk előtt járt. „Húsz centi, épp akkora, amekkorának lennie kell, és még nincs fél kiló. Nagyon mozgékony baba, és szerencsére minden rendben van vele, egészséges” – nyilatkozta, majd kérdésünkre elmondta, fiukat valószínűleg Máténak fogják nevezni, az úgyis szépen alliterál a Majorossal, bár már van hazánknak egy szuperhíres MM-je.

A még mindig férjezett Dundika egyébként nagyon megszenvedte a várandósság első három hónapját, a tizennegyedik hétig rendszeresen imádkozott a porcelánisten fölött, de voltak emésztési gondjai is. „Az összes létező dolog, amit leírtak, jelentkezett nálam. A savasodástól kezdve a fáradékonyságig – volt olyan nap, hogy ki sem tudtam kelni az ágyból. Úgy éreztem, soha nem lesz vége.” A húsz hét alatt egyébként mindössze egy kilót hízott, pedig állítólag egyáltalán nem ügyel kínosan a súlyára, arra viszont nagy gondot fordít, hogy sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasszon.

Aztán arra is kitért, hogy Majorossal nemrég jöttek haza Las Vegasból, ahol gyermekének apja a kártyát, ő meg a fakanalat forgatta, és pihent, amennyit csak tudott. „Még a verseny előtt voltunk három napot New Yorkban, az mindkettőnknek pihenés volt, de sajnos nem volt teljesen felhőtlen, ugyanis Peti a második napon rosszul lett, úgyhogy az orvosnál kötöttünk ki.” Mint kiderült, az émelygést nem szimpátiaterhesség, hanem egy gyulladás okozta, ami már korábban is produkált tüneteket, de mindezidáig nem igazán foglalkoztak vele.