Tizenöt bikinis válogatott nagymellű lányai fociznak az Eb-meccsek szünetében, de melyikben vannak a legjobb nők? Lényegretörő galériában mutatjuk meg őket, voksoljanak!

A Viasat6 bikinifelsőbe és kisgatyába bújtatott lányokkal küzd az Eb-meccsek szünetében azért, hogy a férfi néző átkapcsoljon a csatornára. Mi most összeszedtük a csapatokat – amelyekben egyik-másik lánynak állítólag tényleg van köze a focihoz –, nézzék meg őket jó alaposan, majd szavazzanak, melyik válogatottat tartják a legszemrevalóbbnak!

Amint önök megválasztották a legszemrevalóbbakat, egyéni bontásban is voksolhatnak a legjobbakra, úgyhogy hajrá! A cheerleader-effektusról azonban ne feledkezzenek meg – sok nő együtt klasszisokkal jobb csajnak tűnik, mint egyenként.

Szóval a későbbiek folyamán ne lepődjenek meg, ha az egyes válogatottak színeiben induló nők egyenként nem tűnnek olyan tetszetősnek, mint a csoportos képeken.

Egyikük-másikuk egyébként ismerős lehet egyéb, modellkedős-szépségversenyzős elfoglaltásai kapcsán is, Anglia színeiben pedig maga Sónyák Szilvia is versenyez, akiről legutóbb azért írtunk, mert Berki Krisztián exnője, és kettejüket megint összehozni vélték a pletykaújságok. Szerencsére inkább hülyét csinált magából és jelenlegi pasijából a TV2 Mokka című reggeli műsorában.

Update: a szavazást lezártuk, az eredményekkel hamarosan jelentkezünk!