Miss Earth szerint Bereczki Zoltán nem ripacs

2012.06.17. 11:27 Módosítva: 2012.06.17. 11:28
Nagyon csípi Alexandra Stant és Bereczki Zoltánt, na meg néhány versenyzőtársát Kocsis Alexandra, alias Miss Earth Hungary 2012. Ő maga nem számított koronára, és mindig elégedetlen magával. A magassarkúban járást vélhetően elfelejti egy életre, nem úgy, mint Emit.

"Nagyon tetszett, ő nekem nagy kedvencem" - mondta a Szépségkirálynő műsorban és az utána tartott partin is fellépő Alexandra Stanről a versenyen a harmadik helyen befutó Kocsis Alexandra a Velvetnek. Fel is derengett a Miss Earth-nek választott Kocsis segítségével, hogy a Miss Talent nevű háziversenyen is a Mr. Saxobeat című muzsikára táncolt. Pont az interjú alatt lépett fel a királynők tiszteletére adott partin Románia dance-exportcikke, de Kocsis nem bánta, hogy lemarad róla miattunk, azt mondta, úgyis annyiszor hallotta már.

"Nagyon boldog vagyok, nagyon-nagyon-nagyon-nagyon örülök neki" – lelkendezett az elnyert címről. "Nálam a legnehezebb a felkészülés, a táplálkozás volt. Szeretek jókat enni, és megállni, hogy csak saláta, csak csirkemell, az borzasztó volt" – festette le a szépségkirálynő-jelöltek sanyarú sorsát. Kiderült, hogy Miss Earth a táborban ünnepelte szülinapját, amire "kaptam egy Norbi-update tortát, azt büntetlenül ehettük". Visszatérve a versenyre, elmondta, hogy nem számított koronára. "Volt három-négy lány, akikről úgy gondoltam, tuti befutók" - mondta a konkurenciáról. "Az egyik Emerencia volt, akiről azt gondoltam, hogy a háromban valamelyik helyen fog végezni, a másik az Ancsi volt, a Rákosi Annamária" - árulta el korábbi tippjeit.

A magassarkú szar, Bereczki meg nem ripacs

"A Daalarna-ruhák nagyon szépek voltak. Sajnos nem lehetett levágni belőlük, én meg nem vagyok az az 180 magas lány, úgyhogy ez kicsit problémát okozott a járásban" – mondta az áldott-átkozott darabokról. A magassarkú miatt se irigylésreméltók a csajok: "Borzasztó érzés volt, már a főpróbán is magassarkúban kellett végig lenni. Úgyhogy szegény lábam most nagyon megviselt, és alig várom már, hogy hazaérjek és lerúgjam a magassarkút."

A nemrég leripacsozott Bereczki Zoltánnak is akadnak még őszinte hívei: "Hihetetlen a Bereczki Zoli. Láttam már nagyon sok klipben, láttam már előadáson, nagyon sok helyen, de az az erő, amit a színpadon csinál, az valami hihetetlen" - nyomta meg az utolsó szót, hozzátéve, hogy az énekes egy "energiabomba". Elmondta, a próbákat valahogy kibekkelték, de "amikor a főpróbán vele próbálhattunk, az valami eszméletlen jó volt. Olyan energiát vitt bele, hogy az hihetetlen, olyan ritmust, dinamikát adott az egész produkciónak."

Megyés barátság Emivel

"Konfliktusok nem nagyon voltak hál' istennek" - mondta Kocsis Alexandra, aki ugyanakkor jóbarátokat is szerzett a versenyen. "Akivel nagyon jóban lettem, az az Emi volt, a Bencsik Emerencia, én őt nagyon szeretem. Ő tatai lány, én meg oroszlányi vagyok, onnan is ismerjük egyrészt egymást. Nagyon megörültünk egymásnak, amikor találkoztunk a legelső castingon" – mesélte Miss Intercontinentalról. "Emit nagyon szeretem, szerintem ő egy nagyon szép lány, és lelkileg és emberileg is nagyon jónak tartom" - fényezte tovább "Emit". A terveiről annyit mondott, hogy sok van neki, és nem tudja, beszéljen-e róla. "Nem, nem. Nem....Neeem. Nem" – állta folyamatos ostromunkat, amikor arról kérdeztük, ledobná-e a szép ruhákat egy magazin kedvéért.

Fotó: Szécsi István
Fotó: Szécsi István

Jótékonykodással ő is foglalkozott a verseny során: "Én a Daganatos Gyermekekért Alapítványt támogattam. Nekem a nagypapám pont rákbetegségben halt meg, úgyhogy sajnos ez a téma valamennyire közel áll hozzám, ezért mellettük tudtam tiszta szívvel kiállni." Szeretné önkéntesként is folytatni náluk, főleg hogy megismerkedett a kétéves, beteg Zalánnal, akinek most is gyűjt a gyógyításáért. Üzent többi nőtársának is: "Én azt üzenném mindenkinek, hogy merjenek nagyot álmodni, mert nincs lehetetlen egyáltalán". A tükörképével elégedetlen lány 12 évig atlétizált, de sokszor ez sem volt elég neki. "Nem, egy nő sosem elégedett magával" – zárta rövidre a kérdést.