A nyereménylakásba már beköltöztek, az Összeesküvőkért kapott milliókat viszont félreteszik Patkó Csengéék. A házaspár gyereket sem akar még, mivel egyelőre csak Baranyi Péternek van munkája, a frissasszony hiába próbálkozik a médiában.

"Az esküvő után elmentünk nyaralni Thaiföldre, ahol én már több alkalommal jártam a családommal, de Petivel nem, úgyhogy így még izgalmasabb volt az egész. Aztán épp, hogy hazaértünk, már pakoltunk is, márciusban beköltöztünk a nyereménylakásba, ahol egy évig maradhatunk" – foglalta össze az elmúlt hónapok legfontosabb eseményeit a Velvetnek Patkó Csenge, aki három hónap után, februárban ment feleségül Baranyi Péterhez, miután megnyerték az Összeesküvők című realityt.

Peti tiszta Kiki

A frissfeleség azt mondja, nagy meglepetések nem érték az urával kapcsolatban, hiszen már a rezidenciában való létet is együttélésnek lehetett nevezni: ott is éjjel-nappal együtt voltak, csak rajtuk kívül még voltak tizenakárhányan. "Annyi a változás, hogy sokkal felszabadultabbak vagyunk, mert kettesben vagyunk, nem kell másokhoz is alkalmazkodni, és nincsen minden sarokban kamera. Egyébként tényleg ugyanúgy élünk, csak nem bent, hanem kint" – szólt a magyarázat.

Patkó Csenge mindemellett hozzátette, aki a műsor alapján halvérű jelzővel illette Baranyi Péter, azzal nagyon szívesen elbeszélgetne, mert férje a látszat ellenére nagyon szenvedélyes férfi. "Mindenről megvan a saját véleménye, de ezt kulturáltan nyilvánítja ki. Nem jártatja annyit a száját – velem ellentétben, hiszen én meg túl sokat beszélek, de épp ezért egészítjük ki jól egymást. A kapcsolatunk nagyon hasonlít a szüleim kapcsolatához: én olyan vagyok, mint anyu, nagy szám van, míg Peti tiszta apu, ő az, aki nyugodt, és mindig visszahúz, ha túlzásokba esnék."

Spórolás megy

A házaspár egyelőre nem tervez gyereket, mint azt Patkó Csenge mondta, nem érzi még magát elég érettnek a dologhoz. Ráadásul míg Baranyi Péternek van munkája, neki egyelőre nincs, bár folyamatosan próbálkozik: "Az elmúlt időszakban részt vettem néhány műsorvezetői castingon, sajnos egyelőre kevés sikerrel. Viszont újból visszatértem a szinkronizáláshoz, a Jégkorszak 4-ben kaptam szerepet, és erre nagyon büszke vagyok. Szóval, először szeretnék elérni valamit szakmailag, letenni valamit az asztalra , és majd utána jöhet a gyerek."

Az Összeesküvők nyereményét, a tizenkétmilliót havi elosztásban kapják, de azt is inkább félreteszik, spórolnak: "Nem úgy kll elképzelni, hogy megkapjuk az összeget és rohanunk elkölteni. Teljesen szerény, értelmes dolgokra költünk, a lakásba vettünk cuccokat, illetve kimentünk a bécsi állatkertbe, ezek voltak szinte a legnagyobb költekezéseink" – mondta Patkó Csenge.