Múlt hét pénteken házasodott össze a TV2 Összeesküvők-sorozatának két nyertese, Patkó Csenge és Baranyi Péter. Az esküvő Patkó szerint még annál is jobban sikerült, mint amilyenre számított, azon viszont még nem gondolkoztak, hogy mire költik a nyereményt.

"Jobb volt az esküvő, mint amilyenre számítottam. Attól féltem ugyanis, hogy az én családom és Peti családja még nem találkoztak, és egy ilyen helyzet gyakran szülhet feszültségeket. Itt viszont hatalmas volt a hangulat: vonatoztunk a teremben, tánc, röhögés és mindenki mindenkivel jókat dumált" ­- mondta a Velvetnek Patkó Csenge, aki múlt pénteken házasodott össze a TV2 realityjében, az Összeesküvőkben szerzett igaz szerelmével, Baranyi Péterrel.

Még nem tudják, mihez kezdenek a pénzzel

A TV2-szervezte eseményen a csatorna celebunvirezumának olyan ékes elemei is megjelentek, mint Kökény Attila, Tolvai Renáta vagy Kállay-Saunders András, de ott volt Patkó kedvenc énekese, Caramel is, akit a televízió munkatársai meglepetésvendégnek hívtak el az esküvőre, és pontosan abban a pillanatban kezdte el énekelni a Lélekdonor című dalát, amikor elhangzott az igen.

Első Emelet Kiki lánya és új férje azt még nem döntötték el, hogy mihez kezdenek a pénznyereménnyel, vagyis egy éven keresztül érkező havi egymillió forinttal, amit az esküvő után kezdenek folyósítani. "Nem beszéltünk még erről. Most kezdjük igazán közös életünket, vannak fix havi kiadások, és a szüleinknek is szeretnénk segíteni, valamint félre is akarunk tenni belőle, de konkrét tervünk még nincs arra, hogy ezeken kívül mire használjuk."

A szintén nyereményként megnyert nászút viszont olyannyira közel van, hogy bő egy hét múlva már el is indulnak Thaiföldre, ahol két hetet töltenek majd. "Már maga az a hely egy külön élmény, ahol a szállodánk van, hiszen gyönyörű a környék, de ezen kívül tervezünk még egy hajótúrát, megnézünk egy elefántparkot, illetve biztos lesz ott is néhány táncos este" - mesélte a nemrég új mellekkel bővült friss feleség.

Nem lesz Baranyiné

Kiki 23 éves lányát érzékenyen érinti, ha valaki arról kérdezi, hogy miért nem veszi fel a a férje vezetéknevét. "Hogy szeretem-e, az nem ezen múlik, hiszen édesanyám is huszonhét éve él boldog házasságban, Tóth Zsuzsanna néven. Ezt Peti is teljesen elfogadja és megérti." Azt viszont már eddig is rengetegen megkérdezték tőle, hogy nem gondolja-e korainak három hónap után a házasságot.

"Sokan nem is értik, de nekünk olyan érzésünk van, mintha több mint egy éve lennénk együtt. Az első két hónapot gyakorlatilag éjjel-nappal együtt töltöttük, és Peti már egy rezdülésemből tudja, hogy épp milyen hangulatom van. Ehhez az összhanghoz a korábbi kapcsolataimban egy-két évnek el kellett tennie. Természetesen nekem is és neki is furcsa még kicsit ez, de ennek ellenére sem mondom azt, hogy korai a házasságunk, hiszen egy olyan emberrel vagyok együtt, akit szeretek, és mellette fogok maradni" - tette hozzá a Velvet arcát is megjárt Patkó, aki azt is elmondta, hogy egyáltalán nem érdekelte őket, hogy megnyerik-e az Összeesküvőket, vagy sem.

"Ha valaki követte az adást, láthatta, hogy egyszer sem beszéltünk arról, hogy mi szeretnénk megnyerni a játékot. Egyszerűen örültünk egymásnak, illetve kíváncsian vártuk, hogy mi vár ránk odakinn, úgyhogy számunkra volt a legmeglepőbb a győzelem".