Huszonnégy ezer forintért kínál közösségépítő tábort a frissen államvizsgázott műsorvezető, Schoberték meg Törökországban már akár 337 ezerért megreformálják az alakját. Soma idén is százezeret kér az önismereti táborért, de Bíró Ica sem olcsóbb, vagyis de, kuponnal. Celebtábor-körkép.

Ötcsillagos, törökországi szállodába szervezi az idei Alakreform tábort Schobert Norbert és neje, Rubint Réka. A fogyni vágyók 337 ezer forintért – az ár nem tartalmazza a vízumdíjat és a balesetbiztosítást  –  edzéseket, életmód-tanácsadást és motivációs tréningeket kapnak, meg persze a házaspár társaságát, micsoda soha vissza nem térő lehetőség ez. Ja, és öt perc hírnév is jut annak, aki az idei tábort választja, Rubint Réka ugyanis a helyszínen forgatja a legújabb DVD-jét. „Feledhetetlen "buli", 1 hét edzés, karcsúsodás, móka és kacagás!!!” – hát ezt kapja, aki velük utazik augusztusban egy hétre. Ha családostul menne, készüljön fel rá, hogy két felnőtt és két gyerek után körülbelül nyolcszázezret kell kifizetnie, de nyilván megéri. Aki lemaradt az előző belföldi táborról, annak sem kell kiakadnia, július végén ismét lesz háromnapos edzés Hajdúszoboszlón. Az előző, négynaposért százhatvanezret kértek.

Bíró Ica táborában öt nap alatt életmódot változtathat, a metálasszony ezért a képességéért száztízezer forintot kér. Valószínűleg nem lehetett nagy túljelentkezés, a lehetőséget ugyanis kuponos kedvezménnyel is meg lehetett vásárolni, úgy mindössze negyvenezer forintba került, ám az ár nem foglalja magába sem a szállást, sem az étkezést (ez utóbbiak huszonötezer forintba kerülnek). A tudást viszont, na azt igen. A július 16. és 20. közé szervezett táborba olyanokat várnak, akik jobbá szeretnék tenni az életüket, sikeresebbek szeretnének lenni vagy csak leadnának pár kilót. A programok között önismereti tréning, edzés és önfejlesztés is akad.

Lélekedzés Somával százezerért

A lelkét edzheti Spitzer Gyöngyi táborában is; Soma háromféle tábort szervez Zánkára, van csak nőknek, koedukált, és haladó is, utóbbi azoknak, akik már voltak a korábbi táborok valamelyikén. Az ár változatlan, most is 105 ezer forintot kér. Az önismereti és önfejlesztő tréning során mozgásterapeuta és kineziológus is foglalkozik a táborozókkal. Soma korábban elmondta, hogy több hónapon keresztül meditált a részletes program érdekében, így olyanokat várnak oda, akik végig jelen tudnak lenni.

Az ÁSZ Táborba idén is elküldheti 10-22 év közötti gyermekét, ha van erre hetvenezer forintja. A július kilencedikén induló tíznapos, pilismaróti képzésről már lecsúsztak, kis szerencsével azonban az augusztusiba még lepasszolhatja. Akik az utóbbiba mennek, azok már nem találkozhatnak Hajdú Steve-vel, viszont megkapják oktatóul Benkő Nórát és Gáspár Sándort, vendégfellépőként meg Rúzsa Magdit. A tábor szervezői a honlapjukon részletesen kifejtik, mit foglal magába az ár: benne van például a napi ötszöri étkezés, a szállás, a szakmai képzés, a dorogi fellépés költségei, és még a táborról szóló DVD is.

Tánctáborok ötvenezer alatt

Tekintettel a nagy érdeklődésre VV Young G Béci és VV Gigi sem hagyták abba a táboroztatást; július 29. és augusztus 4. között Salgóbányára várják azokat a tíz éven felülieket, akik táncképzésen szeretnének részt venni. Habár Istenes Bence ún. közösségépítő tábora, a július 23-27. közé, Tarjánba szervezett Just Camp körülbelül tízezer forinttal olcsóbb, a valóvilágosoké sem eszeveszetten drága: ha a szállás faházban van, akkor 32.900 forintba, ha kőházban, akkor 39000 forintba kerül mindenestül.

Az elmúlt évek hagyományát tartva idén is lesz E.C.D.S. tánctábor: ha gyereke hiperaktív és táncolni is szeret, ide is elküldheti. Zoltán Erika és Kátai Róbert húsz éve szervez nyári tábort, ezúttal a Cseres-hegységre esett a választásuk. Gyermeke 4-7 személyes faházban kaphat szállást és napi háromszori étkezést, valamint táncképzést július 29-től hét napon keresztül valamivel több mint negyvenezer forintért. Aggódni nem kell, mondta korábban Roby D., baleset nem szokott előfordulni.

Rippelék artistákat képeznek

Ha 9-14 éves gyermeke inkább zenélni szeretne – kezdő is lehet –, ott a Bandatábor, azon belül is a Rocktábor  –  szerveznek még ezen kívül tánctábor és ún. éntábort is  –, aminek az exmegasztáros Kontor Tamás az egyik oktatója. Az első turnus már lement, a második pedig július kilencedikén kezdődik és tizennegyedikéig tart, a részvételi díj 54 ezer forint, ami a szállást, étkezést és képzést foglalja magába. Utóbbi során gitározni, dobolni és DJ-zni tanítják meg gyermekét.

Korábban az R-Go és az Első Emelet is szervezett összetartozást erősítő tábort a rajongóknak, ám most, úgy tűnik, ez elmarad, ugyanis egyik együttes honlapján sem találtunk erre utaló információkat. Van viszont Rippel-tábor július 9-15., valamint 16-22. között, ide nyolc év alattiakat nem várnak. Az artisták először tavaly szerveztek nyári tábort Martfűre, amire állítólag akkora volt a túljelentkezés, hogy idén úgy döntöttek, két turnust is indítanak az artistának készülőknek. Az egyhetes együttlét negyvenötezer forintba kerül, ebben benne van a képzés, a szállás, az étkezés és fürdőbelépő is. Ja, és gyermeke színpadra is léphet Rippelékkel.