A Való világ 5 játékosa megkeresésünkkor intenzíven heherészve közölte, hogy épp majdnem/leendő pasijával tölti az idejét a strandon, ahová nem azt a bikinit vitte magával, amit szeretett volna, hanem egy olyat, ami állandóan kikötődik. Amúgy köszöni, jól van, továbbra is fodrásznak tanul, hajhosszabbításokat viszont már egyedül is csinál.

Néhány hétre eltűnt a Facebookról és a médiából a VV5-be kubai macsóként került Cristofel volt barátnője, a két valóságshow-t is megjárt VV Mészáros Veronika, ám a napokban ismét előkerült: először azzal, hogy nem is érti, miért nem kell ő az apjának, aztán csütörtökön meg arról írt a Blikk, hogy a Loveboxon keresi a szerelmet. De tulajdonképpen mégsem, mert most – megint – van valaki, akivel ismerkedik, és egészen jól alakulnak a dolgok.

Az amerikai nagykorúság határát a napokban elért VV Veronika épp a strandon küzdött a bikini felsőjével, amikor utolértük telefonon. "Rossz bikinit hoztam el, ez félpercenként kikötődik" – magyarázta a töltött szájú valóságshow-járó. A strandra persze nem egyedül ment, vitte magával – vagy fordítva – A Titokzatos Férfit, akivel még csak ismerkedési szakaszban vannak, de ha így folytatódik a kapcsolatuk, talán még komolyabb is lehet belőle.

Beszerzett egy baktériumot

A facebookos szünet idején nyaralni is volt, aztán meg beszerzett egy baktériumot, ami miatt kórházba is került. Erről az RTL Klub Reflektor című magazinműsorában beszélt. "Nagyon-nagyon sokat dolgozom most, és nem volt időm elmenni a szoliba az utóbbi időben. Kifeküdnék napozni, de arra sem volt időm. És hallottam, hogy van ez az újfajta injekció, hogy ilyen tök jó színem lesz tőle, és mennyire barna leszek, és ebben abszolút nincs rákkeltő anyag. És akkor kitaláltam, hogy beszúrjuk a barátnőmmel ezt az injekciót, de sajnos nem volt steril a tű, és belekerült egy baktérium a szervezetembe." A baktériumtól – ami nem húsevő baktérium volt, de nem is derült ki, hogy milyen – sebek keletkeztek a lábán, és fájdalmai voltak. Végül széles spektrumú antibiotikummal kezelték ki.

Ezen kívül viszont nincs, és nem is volt semmi baja, sőt, ahogy fogalmazott, minden kiválóan alakul. "A fodrászkodással nagyon jól állok, nagyon sokat vagyok a fodrászatban, a hajhosszabbítást csinálom is, mert azt a vizsgát már évekkel ezelőtt letettem. Minden remekül halad, augusztus harmadikán megint indulok egy fodrászversenyen, jól mennek a dolgok" – magyarázta a Velvetnek. A fodrászvizsgáig még van jó néhány hónapja, leghamarabb áprilisban végez, de azt mondja, így is sokkal jobban halad, mint a többi tanuló, mert önszorgalomból már korábban elkezdte elsajátítani a mesterséget.

Rendszeresen jár a rendőrségre

Ugyan a külsejére, különösen sűrűn változó hajára több tucatnyi negatív kritikát kapott a Facebook-oldalán, ő jól érzi így magát. "Úgy vagyok ezzel, hogy azoknak az embereknek a véleményére adok, akik szeretnek, és akik nekem fontosak. Hogy a többi ember, akiket nem ismerek, mit gondol, és hogyan ócsárol, különösebben nem érdekel."

Volt pasijával, Kubairitmus Cristofellel egyáltalán nem tartja a kapcsolatot, de találkozni még biztosan fognak, ha máshol nem is, a bíróságon. A néhány hónappal ezelőtti verekedés miatt indult ügy még folyamatban van, mondta Veronika, aki most szerdán is járt bent a rendőrségen. "Csak alá kellett írnom valamilyen papírt. De ha úgy látják szükségesnek, akkor minden alkalommal, amikor kell, behívnak és megkérdeznek" – mondta.