A Való világ 4 győztese szerint korábbi feleségjelöltje, B. Anita már a Szerelem a legfölsőbb szinteken forgatása idején is eléggé zilált volt, ennek ellenére őt is meglepte a hír, hogy szerdára virradóra kiugrott egy nyolcadik emeleti lakásból. A kórházban nem tervezi meglátogatni, de otthoni lábadozása idején majd felhívja.

"Hallottam, hogy mi történt. Anita már a műsor alatt is eléggé szét volt zilálva, látszott rajta, hogy nincs jól, nem volt a topon egyáltalán. Azért is ment ki, mert átbillent, megborult, és már nem arról szólt a jelenléte, mint amiről a műsor" – mondta a Velvetnek Nagy Alekosz, amikor arról kérdeztük, értesült-e arról, hogy a Szerelem a legfölsőbb szinteken című feleségkereső műsor egyik indulója, B. Anita szerdára virradó hajnalban öngyilkossági szándékkal kiugrott egy nyolcadik kerületi lakásból.

A nő, aki korábban önként távozott a műsorból, túlélte az ugrást, de testét átdöfte egy tuja. A Bors információi szerint medencéje, gerince, három csigolyája, bordái és mindkét lába eltört, légmelle van. Lábait nem tudja mozgatni, vérátömlesztést kapott. A Blikk információi szerint a nő egy veszekedés miatt ugrott ki az ablakon – állítólag azzal a férfival balhézott, aki miatt otthagyta a feleségkereső műsort.

Nincs menedzsere, sem felkérései

A VV4 győztese persze a véleményét is megfogalmazta, szerinte B. Anitát, de legalábbis a baráti társaságát érdemes megvizsgálni rendesen, mert ma már azt sem lehet tudni, magyarázta Alekosz, ki mit fogyaszt. "Azért egy józan ember csak meggondolja kétszer, hogy kiugorjon-e a nyolcadikról" – tette még hozzá, aztán azt is elmondta, hogy nem tervezi meglátogatni a nőt, mert annyira azért nem voltak közeli kapcsolatban, és amúgy sem akar zavarni. Majd ha már otthon lábadozik, felhívja.

Alekosz egyébként köszöni, megvan, igaz, munkái, felkérései nincsenek, merthogy nincs menedzsere, aki mindezt intézné. Ő és Bettyje még mindig együtt vannak, hamarosan együtt élvezik majd Betty szilikonmelleit – merthogy a tervek szerint augusztusban duplájára duzzasztják az asszony mellét.

Küzdve küzdj és bízva bízzál

Az érdi rendőrséggel még mindig küzd tavaszi ellenszegülése miatt, de nem adja fel. "Dehogy zárult le, megy a levelezés meg a szőrszálhasogatás, hogy az ügyvédem késve adta be a papírokat. Ez ugye azért indult, mert nem magáztam, hanem tegeztem őket, és csak második felszólításra adtam oda a jogosítványomat. És ez az egész meg azért történt, mert a körforgalomból kifelé nem indexeltem" – magyarázta Alekosz, akinek anyacsatornájával is sikerült összebalhéznia.

A realitycelebet néhány hónapja sorozatban négyszer büntették meg, mert szabálysértéseket követett el, de persze azóta is akadt gondja a hatósággal. "A szabálysértési bírságokat mind rendeztem, amit az ellenszegülésért kaptam negyvenezrest, azt még nem, mert szerintem nem szegültem ellen. Egyébként azóta kétszer is megbüntettek. Két hete az érdi Tesco parkolójában éjjeli kettőkor, mert beálltam a mozgássérült parkolóhelyre, amíg beszaladtam venni egy energiaitalt. Ezt sem értem, mert ha rajtam kívül egy autó is lett volna ott, akkor oké, de nem volt. És aztán mire kimentem, ott állt három rendőr, és 25 percig feltartottak, majd megbüntettek tízezer forintra. A másik meg a Stop táblánál volt, mert nem álltam meg teljesen, hanem csak lelassítottam. Az meg ötezer forintomba került" – számolt be az újabb bírságokról Alekosz. Hangsúlyozta, a büntetések indokoltak, de nem érti, miért mindig őt vagy az anyját bírságolják meg ahelyett, hogy "az igazi bűnelkövetőkkel foglalkoznának."