Megnéztük, hogy ki posztolja a legtöbb képet magáról a közösségi oldalon. A hazai celebnők leginkább sportolás közben szeretik megmutatni testüket, szavazzon, hogy ki teszi ki a legjobb fotókat!

Szabó Zsófi

Az aktív bringás Szabó Zsófi töltötte fel a legkevesebb – cirka 300 – képet magáról Facebookra, pedig már több mint két éve üzemelteti hivatalos oldalát. Az utóbbi időben viszont sűrűn posztolja a mosolygós képeket magáról, leginkább edzés közben.

Voksán Virág

Őt követi Voksán Virág 638 képpel, de DJ Flower néven zenélő explaymate rettenetesen elfoglalt ember, így bizonyára nem ér rá fotókat posztolni magáról, inkább pasit keres.

Dukai Regina

Dukai Regina leginkább a konyhájában szeret fotózkodni a legújabb Sugarbird kollekciókban. A modell közel 1000 képet tett közzé a közösségi oldalon. Pasijával is szeret pózolni.

Zimány Linda

Közvetlenül utána kicsit több mint 1000 képpel következik Zimány Linda, aki szintén előszeretettel reklámozza a Sugarbird ruháit, és közös fotókat is tesz ki Dukaival, vagy Bódi Sylvivel. Tetoválását is egy Facebook-fotón mutatta meg először.

Bódi Sylvi

A harmadik Sugarbird-lány, Bódi Sylvi is meghaladta már az 1000 képet. A modell  – akinek Schobert Norbi beszólt – legszívesebben takarítás, vagy wakeboardozás közben fotózkodik, de macskáival is szokott pózolni.

Debreczeni Zita

Nem tudunk betelni a divattal, ezért a következő jelölt a hosszúlábú Debreczeni Zita. Az ex-modell, de már fotós Debreczeni közel 2000 képett tett már ki az üzenőfalra, többek közt egy közös fotót Ganxsta Zolival.

Rubint Réka

Legutoljára hagytuk az üzenőfalra képeket-posztolás királynőjét, Rubint Rékát. Az Update-atya melleivel sokkoló felesége már majdnem 3000 képpel árasztotta el hivatalos Facebook oldalát. A fotókat általában futás közben, vagy Update pékségekben szereti készíteni.

Ki teszi ki a legjobb fotókat Facebookra?

Rubint Réka tehát toronymagasan vezeti a listát a Facebook-képek számával, de vannak ezek olyan érdekesek, mint Bódi Sylvi macskás képei vagy Voksán Vorág DJ-kkel pózolós fotói? És, ugye, versenyben van a másik két Sugarbird-lány is, akik azonban javarészt a saját termékeiket népszerűsítik a Facebookon. A férfikat ezúttal kihagytuk, legközelebb őket is összeszedjük, kár lenne kihagyni Gáspár Győző nyaralós vagy Schobert Norbert családi fotóit. Most pedig szavazzon: melyik celebnő képei a legizgalmasabbak?