A VV5 játékosa kutyakozmetikusnak tanul, előbb észreveszi a daganatot az állaton, mint az állatorvos, és nem festi be a kutya szőrét. A villatársaival nem tartja a kapcsolatot, VV Fecóval pedig nem is akarja, mert felháborítja a férfi állítólagos mocskolódása. Hogy jobban érezze magát, feltöltette a száját és kiszőkült.

Kertész VV Veronika a Facebook-oldalán hirdette meg, hogy kuncsaftjait egy hétig hihetetlen kedvezményekkel nyírja, a menhelyről befogadottakat pedig ingyen is bevállalja. Ha valakinek nem lenne világos, az exvillalakó kutyakozmetikusnak tanul, és ha már adódott a lehetőség, megnéztük, mit kezd a szőrös kisállatokkal. Érkezésünkkor már nagyban dolgozott Bellán, az egyéves szukán, aki kedélyesen tűrte, hogy az újabban kiszőkült celeb habcsókból kutyává varázsolja őt.

"Itt csinálom a gyakorlati óráimat. Elég borsos ára van a tanfolyamnak, de amikor kijöttem a villából, az első gondolatom az volt, végre eljött az idő, hogy ezzel foglalkozzak" – mondta kérdésünkre Kertész Vera, akinek az volt minden álma, hogy értékesítés helyett kutyákkal fogalkozhasson. "Nem szeretném, ha a Való világ miatt hoznák ide a gazdik a kutyáikat. Azok az állatok nem is maradnának meg nálam sokáig, és a többi kutyakozmetikus részéről is jogos lenne a felháborodás. Azt szeretném, ha a profizmusom és a hozzáértésem miatt bíznák rám a kutyusokat" – magyarázta, és ebből kiderült, nem akar többet a média felé nyitni, pedig 2009-ben, a Való világ előtt indult a Velvet Arca versenyen is.

Nézze meg galériánkban Bellát és az ollózó celebet

Bűzmirigy kinyomást is vállal

A jelenleg munkanélküli valóságshow-szereplő a tanfolyamot segélyből finanszírozza, és pont az interjú előtti napon fogadott örökbe egy kutyát. Az ebről úgy beszélt, mint egy új és titkos szeretőről, ugyanis még semmit nem akart elárulni róla, csupán annyit tudtunk meg, hogy menhelyről fogadta be. "Mindenféleképpen akartam kutyust, lehetőleg menhelyről. Egyrészt, hogy megmentsek egy állatot, másrészt így őt is nyírhatom majd otthon. Persze ez a szakma nem csak a szépítésről szól. Néha hamarabb észrevesszük azt is, ha a kutyának valami bőrbetegsége vagy daganata van, mert előbb jut el hozzánk, mint egy állatorvoshoz. Az októberi vizsgáim után szívesen dolgoznék akár egy állatorvos mellett is kozmetikusként, mert nem vagyok pénzéhes, de a célom természetesen egy saját hely nyitása" – mondta a bűzmirigy kinyomást is vállaló reality celeb.

Senkivel sincs rossz viszonya, illetve

Egykori villatársaival nem nagyon tartja a kapcsolatot, maximum hivatalos rendezvényeken futnak össze. Egyedül VV Attilával szokott rendszeresen beszélni, néha felhívják egymást, pedig régen nem volt valami kedélyes a viszonyuk. "Most, hogy átvette a nyereményautóját, felhívtam Attilát, hogy gratuláljak neki, és viccesen megjegyeztem, mennyire irigykedem rá. Igazán rossz viszonyom senkivel nincs, bár Fecó viselkedése nagyon felháborít, ahogy a hivatalos Facebook-oldalán mocskolódik és mindenkiről Photoshopban összeeszkábált gúnyképeket tesz ki" – panaszkodott Kertész Vera a volt villatársáról, de ennek sajnos nyomát sem találtuk a közösségi oldalon.

VV Vera nem magának nyírja a haját 

"Nem vagyok hajlandó megjelenni azon az eseményen, ahova ő is hivatalos. Ugyanígy nem mentem el Eszter esküvői kertipartijára sem, és a meghívójára sem reagáltam. Annyira bunkó volt velem, hogy nem érdemli meg. Még a show utáni záróbuli alkalmával mindenkit meghívtam egy italra, mire Eszter megjegyezte, hogy legalább most végre hasznossá tettem magam. Ezek után engem ne hívjon el sehova" – háborodott fel korábbi játékostársai viselkedésén, Bella viszont továbbra sem zavartatta magát, üveges tekintettel bámult a semmibe.

VV Fecó elővette a kemény stílust

Megkérdeztük a témában VV Fecót, aki megpróbálta elmagyarázni a Velvetnek, hogy mi lehetett felháborító a viselkedésében: “Valóban tettem ki pár Photoshopban készült képet. Az egyiket Attiláról, akinek a fejét egy meztelen férfitestre tettem, a másikat meg magamról és Angéláról [VV Fecó asszonya – a szerz.], ahogy megyünk fát lopni, de azóta ezeket töröltem. Az egészet viccnek szántam, de a rajongóknál is kicsapta a biztosítékot. Mostanában rengeteg rossz dolog történt a magánéletemben, ami miatt besokalltam, és már nem tudtam kedvesen válaszolni a rajongóknak. Elővettem a kemény stílust, mert elegem van már az országból. Akkor úgy éreztem, mindenki bekaphatja."

Ajakfeltöltés van, pornó nincs

Kertész Vera kapcsolata nemrég ért véget, így arról is érdeklődtünk, hogy a külsejében történt változtatások a szakításnak köszönhetőek-e. Aztán, mint kiderült, nem. "Ez még annak a maradéka, hogy miután kijöttem a villából, rossz volt visszanézni magam. A sötétbarna hajat sem én választottam, nem is éreztem úgy jól magam. Nagyon meg is híztam bent, így változtatni szerettem volna, hogy újra olyan legyek, mint fénykoromban. Sportolok, sokat fogytam, kiszőkültem, és igen, a számat is feltöltöttem, de csak diszkréten" – magyarázta új külsejét az exvillalakó, akinek tényleg nem lettek akkora ajkai, mint VV Veronikának.

Egy ideje nagy a csend az a pornóvideója körül , és ki is derült, hogy miért. "A pornócastingos videóm hálistennek már lecsengett és nincsenek belőle problémáim. Egyetlen újsággal volt az utóbbi időben ezzel kapcsolatban incidens, de ügyvédhez fordultam, és van egy megállapodásunk, hogyha bármilyen negatív cikk jön ki a témában, perelünk és nagyon komoly kártérítést követelünk. Szeretném, ha az újságok végre pozitívat írnának rólam, és nem a narancsbőrös fenekem lenne a téma."