Taylor Momsen Buenos Airesben megmutatta, hogy még mindig nagy rajongója a villantásnak, és a színpadi meztelenkedésnek. Két rajongóját is levetkőztette egy kis leszbishow keretében, a Going Down című szexi gyónásról és gyilkosságról szóló számában.

Taylor Momsen, a Gossip Girlből 16 évesen kiugrott színésznő még mindig csak 19 éves, és már jó ideje az egyik legbotrányosabb énekesnő az Egyesült Államokban. Persze abban az értelemben, ha a botrányost úgy értjük, hogy szinte állandóan mutogatja az USA törvényei szerint még kiskorú testét.

Momsen okos trükköt talált ki arra, hogy megmutassa mellét a fellépései alatt: a mellbimbóit fekete szigszalaggal ragasztja le, így villant is, meg nem is.

A videó hangja elég borzasztó, ezért javasoljuk, hogy halkítsa le!

Megtette ezt már 2010-ben, és tavaly is többször. Sőt, tavaly emelte a tétet, mert a vetkőzés mellett már leszbishow-kat is nyomott a felajzott rajongóival.

Idén mostanában kezdett el koncertezni, úgyhogy kicsit várni kellett az első komolyabb villantásra, de megnyugodhatunk, Momsen nem változott semmit. Buenos Airesben is ott volt a mellvillantás, meg persze a fekete ragasztószalag. Sőt, a leszbishow sem maradt el.

Az énekesnő a Going Down című száma alatt adta a legnagyobb show-t, egyrészt az egyik refrén alatt jött az elengedhetetlen villantás, másrészt két rajongójával enyelgett a színpadon. A műsor még a szokásosnál is erősebbre sikeredett, mert a szexi gyónásról, és egy a költői ént megcsaló férfi megöléséről szóló szám alatt Momsen rajongói elkezdtek levetkőzni a színpadon.

Momsen nagyjából 1:35-nél rántja fel a pólóját, ha esetleg nem akarja végignézni.

Először csak melltartóban és feszes naciban ugrálták körül az énekesnőt, de aztán mindketten ledobták a melltartójukat, később pedig egy szál bugyiban tomboltak a színpadon a közönség legnagyobb örömére.

Az igazán szexi képekért ide kattintson!