A feltörekvő énekesnő igazán mindent bevet a celebkarrier érdekében, de mivel 17 évesen még kiskorú, a szigorú amerikai médiatörvények meggátolják például abban, hogy egy tisztességeset villantson. Ha ugyanis mégis megpróbálja, nem megy vele semmire, mert egyetlen média sem adhatja le a felvételeket anélkül, hogy ne indulna azonnal eljárás ellenük gyerekpornó vádjával. Momsen azért megtette, amit szűkös lehetőségei engedtek, és igen kreatívan: így jön a képbe a fekete szigszalaggal leragasztott mellbimbó.

A celebkarrierjét tinikurva-imidzs és polgárpukkasztás segítségével építő Gossip Girl-színésznő egy ideje énekesnőként próbál érvényesülni, így csütörtökön The Pretty Reckless nevű bandájával lépett fel New Yorkban. A koncerten készült videóról kiderül, hogy Momsen hangbéli hiányosságait igyekszik látványelemekkel kompenzálni, így a meggyötört tiniribanc-smink mellett combig érő bőrcsizmát viselt mélyen dekoltált miniruhájához, valamint Slave (Rabszolga) feliratú medáljához. Mindezt megfejelte azzal, hogy előadás közben hirtelen szétrántotta a dekoltázsát, és megmutatta a közönségnek a melleit. Igaz, mellbimbóit fekete ragtapasz fedte, ez azonban az ő korában indokolt, sőt egyenesen szükséges egy villantáshoz.

Az USA médiatörvénye értelmében ugyanis a 21 év alattiak még nem elég nagykorúak ahhoz, hogy elsődleges nemi jellegük mutogatása ne minősüljön gyerekpornónak - Momsen kolléganője, a szintén tiniribancsággal kísérletező, szintén 17 éves Miley Cyrus szeméremajkai is ezért voltak csak pár óráig láthatóak korábban -, kiskorú lévén Momsennek igazán meg kell dolgoznia egy tisztes villantásért. Egyrészt azért, mert nem tudna vele médiavisszhangot elérni: a gyerekpornós vádak miatt egyetlen lap vagy tévé nem vállalná a fotók-videók közzétételét; másrészt azért, mert akár őt magát is felelőségre vonhatják, amiért egy kiskorú melleit mutogatja, függetlenül attól, hogy azok a mellek a sajátjai.

Momsen segítségére sietett azonban az a megítélés, miszerint a mell látványa csak akkor erkölcstelen és felháborító, ha a bimbója is látszik (a Facebookon se lehet csak úgy szoptatós fotókat publikálni, ugye), tehát ha sikerül úgy villantania, hogy ez a terület fedve maradjon, már nem is annyira közszeméremsértő, amit tesz (de legalábbis legálisan nem felelősségre vonható érte). Ezért kellett okos lány módjára fekete szigszalaggal leragasztania a mellbimbóit, hogy ezáltal villantson is, meg ne is. A videó kommentjei semmi kifogásolnivalót nem is találnak a látványban, igaz, azon viszont felháborodott valaki, miért nem cenzúrázták a hangsávot.

A 17 éves celeb-wannabe egyébként igen szorgosan igyekszik teljesíteni a celebbé válás öt pontját: bár legálisan még alkoholt sem fogyaszthat, szexuális szokásait már szívesen taglalja, és hergelte már a közvéleményt pornóscipővel, fegyverrel pózolva, vagy épp  blaszfémiával. Ezennel a villantós akadályt is kreatívan teljesítette, bár a fent vázolt nehézségek okán nem lesz egyszerű dolga a következő követelménnyel, a kiszivárogtatott házipornóval.