Lindsay Lohan új filmje forgatásán, amiben számos erotikus, szexjenelet van alig akart levetkőzni az egyik forgatási napon. Azt mondta, ehhez ő túl visszafogott. Pedig korábban csak úgy dobálta le magáról a ruhákat, és vett fel átlátszó felsőket.

Lindsay Lohan maga a kiszámíthatatlanság, nem tudni, mikor karambolozik, ha autóba ül. Najó, az tudni: szinte mindig. Nem tudni, mikor kerül újra drogos, piás balhéba, ahogy azt sem, hogy mikor hogy áll a vetkőzéssel.

Legújabb filmje, a The Canyons forgatásán, amiben egy pornószínész a partnere, és a filmben számos erotikus és szexjelenet van, a színésznő alig akart levetkőzni.

A hírek szerint arra kérte a kérdéses jelenetnél bent lévő stábtagokat, hogy ha ő bugyiban forgat, akkor rajtuk se legyen több egy alsógatyánál, így a fair, és így nem érzi magát feszélyezve. A stábtagok eleget tettek a kérésének.

Azt nem tudni, hogy korábbi filmes meztelenkedése, a Machete egyik rövid jelenete előtt is volt-e ilyen kérése, mindenesetre ott gond nélkül bevállalta, hogy annyi szerepe legyen, hogy megmutatja a haja alól előbukkanó mellét egy enyhén leszbikus jelenetben. De amikor a Playboy-nak vetkőzött, akkor sem számoltak be hasonlóról, hogy Lohannek bármiféle gondjai lettek volna a vetkőzéssel.