Vannak celebek, akik kisállatneveken szólítják a másikat, de olyan is akadt, hogy valaki szimplán anyabaszónak hívta kedvesét. Heidi Klum a saját melleinek adott beceneveket, válogatásunkból pedig azt is megtudhatja, hogy Vilmos herceg és Kate Middleton fantáziátlanok.

Természetesen a celebeknek is van magánéletük, otthon pedig ők is olyan beceneveken illetik egymást, mint például a nyuszómuszó, édesem, vagy a szimpla drágám. Akadnak viszont olyanok is, akik mások számára érthetetlen beceneveket találnak ki, vagy már-már szitkozódva szólnak párjukhoz.

Motherfucker Kitty

A Brangelina néven elhíresült celeb-párnak még mindig nem sikerült összeházasodnia – legalábbis nem tudunk róla –, beceneveik viszont kiderültek. A The Sun információi szerint Brad Pitt és Angelina Jolie otthon kisállatneveken szólítják egymást: Pitt Jolie-t Kittynek hívja, a lövésre gerjedő Jolie Pittet pedig Miffynek. Utóbbi nem hangzik túl férfiasnak, de Pitt bizonyára otthon úgy viselkedik, hogy kiérdemelje a cukiskodó nevet. Joliék állítólag ezeken a neveken szoktak hotelekbe is bejelentkezni, de most, hogy az álnevek kiderültek, sajnos újakat kell találniuk.

Voltak olyan pletykák is, miszerint Demi Moore a "Motherfucker" nevet súgta szerelmesen Ashton Kutcher fülébe, mikor még együtt voltak. Ez az egyik legelterjedtebb szitokszó az angolban, ami szó szerinti fordításban annyit tesz: "anyabaszó". Csak arra tudunk gondolni, hogy a már lányai által is kiközösített Moore-nak fejlett a humorérzéke, és ezzel utalt a kettejük közti nagy korkülönbségre. Reméljük új, ismét fiatalabb pasijának is hasonló becenevet választ.

Mrs Madge of Wales

Vilmos herceg és párja, Katalin hercegné otthon, a négy fal között roppant frappáns módon Mr és Mrs Wales-nek hívják egymást. Inkább perverz, mint romantikus. Testvéreik már sokkal vidámabbak, ugyanis Vilmos öccse, a botrányos Harry herceg, és Kate Middleton húga, Pippa Middleton is kitaláltak egymásnak beceneveket. A Grazia magazin szerint Pippa Kapitánynak hívja Harryt, aki pedig sógornőjének húgát Commando néven szólítja.

Amikor Madonna és Guy Ritchie még házasok voltak, köztudott volt, hogy Ritchie “Missus” néven emlegette Madonnát, ami leginkább a szlenges “asszony”-t jelenthette a Mrs-t átalakítva. Madonnának azonban nem csak ex-férje, de a brit sajtó is adott becenevet: az újságokban rendszeresen a “Madge” névvel illették, amit a rendszeresen villantó Madonna nehezen viselt. Állítólag ez is közrejátszott abban, hogy elköltözzön az országból, ugyanis valamiért lekezelőnek érezte ezt a nevet. Úgy néz ki, azt már nem érzi lekezelőnek, hogy anyós-jelöltje még nála is fiatalabb.

Franz Churro

A Kardashian nővérek előszeretettel civakodnak, és aggatnak egymásra különböző gonoszkodó neveket. A nagyseggű, esküvőre készülő Kim Kardashian a Twitteren hívta egyszer testvérét, Khloe-t “Churro”-nak, ami egy klasszikus, spanyol, olajban sült édesség. Az nem derült ki, hogy ez egy régi és kedves becenév, vagy pedig nem éppen vékony húga testsúlyát próbálta cikizni ezzel.

Olyan celeb is akadt, aki viszont magának adott becenevet, illetve melleinek. Heidi Klum úgy gondolta, el kell neveznie testrészeit, és lehetőleg német nevekkel kell illetnie azokat. Így lett a nevük Hans és Franz. “Hiszen a mellem is német” – magyarázta az óriási poént Heidi Klum, aki megosztozik új pasiján ex-férjével.