Három olimpikon is új barátnőt szerzett magának az olimpia alatt. Nem meglepő, hogy egyik lány sem csúnyácska, sőt, mindhárman a szépségiparban vannak. Azt nem tudjuk, hogy a sportoló pasik külseje, vagy olimpiai érmeik száma volt vonzóbb a lányok számára, de most eldöntheti, hogy melyikük a jobb nő.

Gyurta Dániel - Borkai Petra

Gyurta Dániel úszó az olimpiai aranyérem mellé egy csajt is szerzett magának. Az úszó csaja nem más, mint a 19 éves Miss Alpok Adria, Borkai Petra, aki Borkai Zsoltnak, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökének lánya. A pár Londonban ismerkedett meg, de egyelőre csak a lány nyilatkozott kapcsolatukról: "Tényleg igaz a hír, valóban egy párt alkotunk Danival, de többet nem szeretnék elárulni a magánéletünkről." Borkai úgy néz ki nem tudott ellenállni Gyurtának, pedig áprilisban még azt nyilatkozta a Velvetnek, hogy nincs ideje a pasikkal foglalkozni.

Michael Phelps - Megan Rossee

A szintén úszó Michael Phelpsnek is szép barátnője van, annak ellenére, hogy nem egy igazán jó pasi. A pletykák szerint már január óta együtt vannak, de minden idők talán legnagyobb úszója csak most augusztusban mutatta be hivatalosan partnereként . Megan Rossee pincérnőként dolgozik, de mellette modellkedik is, és nagyon szeret nyilvánosan üzengetni pasijának a Twitteren.

Usain Bolt - Megan Edwards

Melyik olimpikon-barátnő a legszebb?

A Londonban három aranyat szerző rövidtávfutó Usain Boltnak is új barátnője van. A világ leggyorsabb embere – akit Harry herceg azért lesprintelt – az olimpia alatt jött össze a modellként dolgozó, 22 éves Megan Edwardsszal. A lány szintén atletizál a Dartford Harriers Athletics Club-ban, kapcsolatukról viszont nem szívesen árulnak el sokat. Edwards azt nyilatkozta a The Sun-nak, hogy még nem készült fel arra, hogy többesszámban beszéljen magukról. A pár egy fotózáson ismerkedett meg egymással, 3 hónappal ezelőtt.