Cap Noémi nagyon szeret sminkelni, egy barátnőjének meg kozmetikája van, úgyhogy néha ott dolgozik. Nem egy partis lány, mert már kitombolta magát Mexikóban, de nemsokára kirándulni megy: a Fülöp-szigetekre.

Éden, illetve polgári nevén Cap Noémi nem a celebkedésből él meg, de nem is a munkából, merthogy az is csak egy hobbi. Mint a Velvetnek kifejtette, egy kozmetikai szalonban dolgozik, ha kedve van. „Egyik barátnőmé ez a szalon. Megbeszéltük, hogy beállok hozzá, mert érdekel az efféle munka: szeretek szépítkezni, mint majdnem minden lány, az Édenben is gyakran előfordult, hogy én sminkeltem a csajokat. Állítólag jól sminkelek, nagyon szeretem csinálni." Fotoepilációt is végez, ami nem képmanipulációs eljárás, hanem lézeres szőrtelenítés, illetve szemöldököt formáz, és háromdimenziós szempillákat épít (láttak már kétdimenzióst?).

Szerencsés nő: „nagyon imádom, mivel olyan dolgokat csinálok, amit nem is munkának tekintek, hannem hobbinak. Az Éden hotelnek – a rajongóimtól eltekintve, akik még mindig szuper dolgokat írnak – nincs már hatása az életemre. Még mindig Pozsonyban élek, a barátommal, ebben sincs változás". A barátja egyébként autószervizzel kombinált szalonja van, ezért sem kell annyira dolgoznia.

Bulizni nem nagyon jár, főleg azért, mert sok a munka a ház körül, ugyanis építkeznek, még mindig. „Meg hát eleget buliztam Mexikóban. A kedvesemnek tele van a feje a ház körüli dolgokkal, úgyhogy anyira nincs időnk úgy egymásra." Szerencsére azért erre is lesz alkalom, napokon belül elutaznak, ahogy ő fogalmazott, egy csöppet kirándulni. Úticél: "Fülöp-szigetek, bandázni. Sokan megyünk."