Összegyűjtöttük azokat az énekeseket, akik a siker kedvéért rengeteget dolgoztak nemcsak a hangjukon, hanem a külsejükön is. Válogatásunkba olyan tehetségkutatósok kerültek, akik nem először jelentkeztek ilyen jellegű műsorba, a kezdeti kudarc után pedig megszabadultak a súlyfeleslegüktől. Szavazzon arra maximális ponttal, aki ön szerint a legnagyobb változáson ment keresztül a két műsor közt!

1. Radics Gigi

A Megasztár hatodik szériájának győztese annak idején tizenkét évesen jelentkezett a tehetségkutató versenybe, majd két évvel később át is küzdötte magát a válogatókon. Az ötödik szériában az élő adás előtt vérzett el Lakatos Yvettevel szemben. Az akkor fogszabályzós, göndör, kócos hajú lány tavaly hatalmas meglepetést okozott, amikor tizenhat évesen szinte dívaként tette magáévá a színpadot. Nemrégiben előkerült róla egy kisgyerekkori felvétel is, ami alapján még döbbenetesebb az eredmény.

2. Fehér Zoltán

A tavalyi X-Faktor ideje alatt még 110 kilót nyomott Fehér Zoltán, akit a zsűri nemcsak a modorossága miatt szedett darabokra, hanem a külseje miatt is. Az énekes az elmúlt egy év alatt 27 kilótól szabadult meg a tehetségkutató kedvéért, az ítészek alig ismertek rá. A változás előnyére vált, tovább is jutott a táborba.

3. Muri Enikő

Kerekded idomokkal jelentkezett az X-Faktor első szériájába Muri Enikő is, aki akkor nem jutott be az élő adásba. Minden bizonnyal ez is szerepet játszott abban, hogy a következő évadban megújult külsővel lépett a színpadra: lefogyott és nőiesebben kezdett öltözködni. De ez még mindig nem volt elég, a sikereken felbuzdulva az énekesnő a műsor ideje alatt még plusz két nadrágméretet fogyott.

4. Szirota Jennifer

Szirota Jennifer tizenhat éves volt, amikor jelentkezett az X-Faktorba, át is énekelte magát a selejtezőkön, ám a mentorok házából Geszti Péter végül hazaküldte. Az énekesnő a Csillag születikben próbált szerencsét ismét tavaly, akkor már 15 kilóval nyomott kevesebbet, mint korábban. A hírek szerint ezt a súlyfelesleget mindössze két hónap alatt dota le a tehetségkutató kedvéért.

5. Janicsák Veca

Janicsák István lánya a Csillag születik első szériájában debütált, de ott néhány forduló után ki is esett. Három évvel később jelentkezett az X-Faktorba, és bár nem mondhatni, hogy karcsún lépett a színpadra, azért az ő fogyása is látványos volt: nyolc kilótól szabadult meg, és a műsor ideje alatt is folytatta a diétát és az edzést.