A versenyzők közül egyelőre Csobot Adél mozgatja meg a legtöbb embert a Facebookon, de ha a népszerűségi versenyt nézzük, Zámbó Krisztián a befutó. Lass Beának van a legkevesebb rajongója, de legalább vicces, és le tudják írni a nevét.

Figyelmeztetés: a cikkünkben szereplő számok a cikkünk élesedésének pillanatában valós, úgynevezett CÉP-számok.

Az X-Faktor aktuális mezőnyében egyelőre Zámbó Krisztián tudja felmutatni a legtöbb (CÉP 2495) regisztrált rajongót. A fiktív dobogó második helyén a számos idegesítő tulajdonsággal rendelkező

Hogy hívják Zámbó Krisztiánt?

Csobot Adél áll, akinek oldalán 1956 felhasználó nyomott lájkot. Ha azonban úgy nézzük, hogy ki tudja a legtöbb embert megmozgatni, ő a nyerő, hiszen a legnagyobb ellen-rajongói oldal is az övé, ez eddig 1020 embert érintett meg. Az ilyen embereknek meg az a sorsuk, hogy tehetségkutatókat nyerjenek. A harmadik helynek  Kvaka Andrea (1455) örülhet.

Kedvelt versenyzőnek számít Antal Tímea (1247) is, akinek amúgy sajtótájékoztatón mutatta be új hajszínét az RTL Klub. Erről sajnos lemaradtunk, arról viszont nem, hogy szegény Zámbó Krisztián legalább egy hete Kriszitán néven fut a műsor hivatalos oldalán – mind a címlapon, mind a profiloldalán.

És hogy minden versenyző oldalát megmutassuk a további rajongóknak, íme a további szeretési mutatók: Szabó Dávid (1197),  Like (1205), továbbá Oláh Közmunka Gergő (1058), P.J.Z. (892), Kovács László Stone (852), Spirit (744), Fehér Zoltán (462). A sor végén egyelőre Lass Meggyőzően Szexelek Bea kullog 259 rajongóval.

A csatorna egyébként lelkesen promózza saját oldalán a versenyzőkét, és alighanem adtak nekik tanácsokat arra nézve is, hogy akit kevesen lájkoltak, az legyen közvetlen, és írogasson saját nevében a rajongóinak. A legszórakoztatóbban ezt eddig Lass Bea csinálja, aki vicces képeket posztol magáról. Csobot egyelőre nem próbálkozott ilyesmivel.