Az nem zavarja, hogy az átlag 16 évesekkel ellentétben nem nagyon jut ideje a bulizásra, az már kicsit jobban, hogy az alvásideje lecsökkent, és lustálkodásra is csak ritkán pazarolhatja értékes perceit. A Megasztár 6 győztese nagyon készül jövő hónapban megjelenő lemezére, minden nap stúdiózik, aztán még otthon házi feladatot ír, merthogy mégsem lett magántanuló.

Los Angelesben, Will Smith stúdiójában énekelte fel annak a dalnak az angol nyelvű változatát Radics Gigi, amit a francia származású zeneszerző-producer, Pascal Guyon és Kelemen Huba írt neki. Az egyhetes külföldi útra édesapja is elkísérte a néhány év alatt látványosan megváltozott 16 éves lányt, akinek első klipjét is Amerikában rögzítették. A Los Angeles-i úttal a Megasztár 6-győztes nagy álma vált valóra, de vannak továbbiak is. „Nagyon szeretnék jól megtanulni angolul, mert az ma itthon is nagyon fontos” – helyezte előre a nyelvismeretet a Velvetnek Radics, majd a folytatásban az új lemezről beszélt, mert persze azt is nagyon várja.

Mivel végül nem lett magántanuló, az album miatt feszített tempóban telnek a napjai; reggel az iskolában kezd, utána stúdiózik, aztán még elmegy zumbázni, végül otthon megírja a házi feladatát. „Hétvégén általában fellépés van, de persze én is járok moziba, színházba. Bulizni nincs nagyon időm, de azt gondolom, ráérek később” – állapította meg Radics Gigi, aki nemrég személyesen találkozhatott Michael Jackson egykori producerével, miután Quincy Jones fellépni hívta a Montreax-i Jazz Fesztiválra. Hát, talán nem túlzás azt mondani, hogy a 2005-ös Győzike show-s megjelenése óta nagyot változott az élete.

Több alvásra azért lenne igénye

Bár korábban arról szóltak a hírek, édesapja egyelőre inkább a hazai karrier felé terelné lányát, semmint a külföldi irányába, Radics most szabad utat kapott az amerikai álom felé. „Nálunk nincs nyomás alatt a családban senki, édesapám azt szeretné, ami nekem a legjobb. Úgyis az élet fogja eldönteni, hogy sikerül-e külföldön is sikeresen megmutatni magam” – reagált Radics Georgina, aki az mondja, „a külföldi karrierhez igazi tehetség, kitartás és iszonyú nagy szerencse kell.” Arról nem beszélt, hogy havi egymilliós nyereményének mi lett a sorsa, és arról sem, talált-e már munkát az édesapja.

Új, magyar nyelven készülő lemezét a tervek szerint Quincy Jonesnak is elküldik, aki négy dalt biztosan érteni fog, ezekből ugyanis angol verziót is csinálnak. Radicsnak tényleg nagyon feszített az időbeosztása, de most nem bánja, hogy így van, bár ha tehetné, többet aludna és lustálkodna, mert ezekre nem igazán jut ideje, amióta megnyerte a Megasztár 6-ot.

Kedves, értelmes, figyelmes legyen

Ugyan már nyár közepén szakítottak, Facebook-oldalán még mindig téma a szintén zenész Burgess Benji. A rövid kapcsolatukra vonatkozó kérdésre csak annyit reagált a közösségi oldalon, hogy mindössze pillanatnyi elmezavar lehetett, hogy összejött vele. A Velvetnek már finomabban fogalmazott. „Benjivel a tini vonzalmat a helyzet hozta, ott laktunk a Megaházban, sokat beszélgettünk, együtt éltünk át izgalmas dolgokat, egykorúak vagyunk, szinte természetes, hogy  megmozdult a szívünk.” Na, hát pont ennyi a különbség a kozmetikázott sajtónyilatkozat és a szívből jövő Facebook-komment között.

A fiúkra, azt mondja, most nincs ideje – pedig feljelentőnk szerint van fiúja –, egyébként sem dől össze a világ, ha 16 évesen még nem esett át mindenen. Nem pontosította, hogy akkor most mire is gondol, de azért tippünk nekünk is van. Akárcsak Mihalik Enikőnek, nagy kívánságai neki sincsenek, nincs szüksége arra, hogy fiúja világsztár legyen, viszont: „Legyen helyes, kedves, értelmes, figyelmes, udvarias, becsületes! Csak ennyi az elvárás.”