Az exvillalakó egyelőre egy magánklinika vendégszeretetét élvezi új melleivel, utána új lakásban regenerálódik. Baukó Éva sírva ébredt a műtét után, és most sincs a helyzet magaslatán, arra számít, hogy lakótársai ápolják majd hazatérte után. Régi albérletéből ugyanis mennie kellett a népharag miatt. Mint kiderült, VV Anikót azért nem gyepálta meg jobban a gázsi miatt, mert félt, hogy Nádai akkor nem viszi haza.

Csütörtök délután óta túl van a mellnagyobbító műtéten Baukó Éva, aki pillatanyilag is a pécsi Da Vinci Magánklinika vendégszeretetét élvezi. Az exvillalakó egy másfél órás operáción van túl, és bár örül az új melleinek, azért nincs a helyzet magaslatán.

"Nagyon gyönyörű a klinika, ilyet még nem is láttam, olyan, mintha egy luxusszállodában lennék. De amikor felébredtem, nagyon sírtam és remegtem, mert nem tudtam, hol vagyok. Állítólag ez normális" - magyarázta VV Éva a Velvetnek. "Utána meg tök szarul voltam, mivel a műtét napján egyáltalán nem ehettem és ihattam semmit, utána megint nem, hogy ne hányjak. Infúziót kaptam, és azon keresztül gyógyszereket, úgyhogy este nyolctól egészen másnap reggel hatig aludtam. A vágás alatt van két kivezető cső, ahol a vér kifolyik, azt kiveszik holnap, most viszont még nagyon fáj. Kapok fájdalomcsillapítókat, de mozogni alig tudok, lüktet az egész."

Baukó hozzátette, egy nagyon picivel szerett volna csak nagyobb melleket, szerinte ez így sokkal esztétikusabb. "Ráadásul ingyen kaptam, miért is ne használtam volna ki ezt a lehetőséget huszonkilenc évesen? Ez egyébként egy teljesen újfajta eljárás, ilyen még Budapesten sincsen."

Összefogtak ellene

Az exvillalakónak még négy hétig kell ágyban kell maradnia, persze ezt az időszakot már nem a magánklinikán tölti, hanem otthon. A napokban lakhelyet is váltott, a népharag miatt ugyanis a tulaj kipakolta a korábbi albérleből. "Az új lakótársaim fognak majd ápolni. Elköltöztem onnan, ahol legutóbb laktam, mert az idős szomszédok összefogtak ellenem és szóltak a főbérlőnek, hogy takarodjak onnan. A három legjobb barátnőm abban a lépcsőházban lakott, ők viszont sírtak, hogy el kellett jönnöm."

VV Éva a jelek szerint még azon sem tudta túltenni magát, hogy megint egy újabb botránnyal került címlapokra: egy hete VV Anikót gyepálta el a gázsijuk miatt egy rendezvényen. Többek között azt is a szívére vette, hogy az esetet már megint az alkoholizálásával hozták összefüggésbe.

"Direkt nem ittam egy kortyot sem, egészen addig, míg a hely tulajdonosa meg nem kínált. Azt nem lehet visszautasítani, mekkora surmóság lenne már. Egy vagy két italt ittam meg, de azt is csak azért, hogy ne utasítsam vissza, szóval, semmi bajom nem volt, csak annyi, hogy Anikó rendesen felbaszta az agyam azzal, hogy negyvenezer helyett hatvanat követelt. Ezért téptem és rugdostam meg. Azért nem vertem meg jobban, mert féltem, hogy nem hoz haza." Az eset nem első volt, mint mondta, köztudottan vérmes természete van, olyan környéken is nőtt fel, ahol ez jól jött, fiatal lányként így elég sokat verekedett.