horoszkóp

Újabb négy majdnem villantás a vörös szőnyegről

2012.10.20. 16:44 Módosítva: 2012.10.24. 12:19
A hírességek továbbra is kedvelik a ruhákat, amikkel úgy mutogatják magukat, hogy a mellbimbó éppen rejtve marad. A kibukkanó melltető, az áttetsző anyagnak feszülő mellköz, esetleg a lyukas dekoltázs vagy felpolcolt kebel a menő?

A klasszikus villantások kora már lejárt, a hírességek sokkal csalfább módon harcolnak a címlapokért. Igaz, néha hajszál híja, hogy nem szenvednek ruházati balesetet. Egyszer már összeszedtük a legjobb majdnem villantásokat, de azóta bővült a lista.

1. A melltető

Nem tudjuk, hogy Dita Von Teese túltette-e már magát a legutóbbi csalódáson, mindenesetre pár napja olyan bársonyruhában lépett az utcára, amelyből kilátszott melltartójának a teteje. Nem, nem véletlenül bukkant elő a fehérnemű, hanem ilyen volt a kis fekete ruha fazonja. A dekoltázsok királynője egyébként egy koncerten is ebben a ruhában jelent meg, igaz, másként kombinálva. Míg ő viszonylag magabiztosan lengethette maga mellett a táskáját, kabátját, pár nappal korábban Sarah Jessica Parkernek nagyon vigyáznia kellett arra, hogy a melltető mutogatásából ne legyen bimbóvillantás. Allison Williamsnek sem sok hiányzott a címlaphoz, de szerencséjére csak egy kicsit lehetett belátni a pánt nélküli ruhájába és szemmel láthatóan Emma Watson is egy picit kínosan érezte magát a galériában látható szettjében.

2. Felpolcolva

A legtöbb híresség mindenesetre távol tartja magát azoktól a pánt nélküli estélyiktől, koktélruháktól, amelyek túlzottan elállnak a mellüktől és helyettük inkább olyan darabokat választanak, amelyekben vagy amelyekkel jól fel lehet polcolni a melleket. Ezt a trükköt egyébként főként azok vetik be, akiknek amúgy sem lehet okuk panaszra, lásd Nicki Minaj JWOWW vagy éppen Kim Kardashian. Ja, és persze ott van a pattogó keblű Kate Upton, aki semmi kincsért se tolná fel annyira mellét a nyakába, mint mondjuk Salma Hayek tette pár héttel ezelőtt.

3. Az áttetsző anyagnak feszülő mellköz

Mint arról már korábban is írtunk, a celebnők mostanában nagy hódolói lettek az áttetsző anyagból készült öltözékeknek. Míg egyesek főként csak lábukat mutogatják így a vörösszőnyeges eseményeken, a bátrabbak a mellközüket is rábízzák egy nem túl sokat fedő anyagdarabra. A klasszikus okos lány ruha diadalmenete tovább folytatódik, azóta még többen próbálták ki ezt a trendet, lásd például Michelle Rodriguezt vagy Carly Rae Jepsent.

4. A lyukas dekoltázs

Lehet, hogy Kim Kardashian kicsit terebélyesebb lett, de ennek ellenére vagy talán pont ezért egyre többször vesz fel olyan ruhát, amelynek dekoltázsa trükkösen lyukas. Persze nem ő az úttörője ennek a trendnek, hanem Demi Moore, aki a Tisztességtelen ajánlat című filmben viselt egy ilyen kis feketét. Kim Kardashian mellett egyébként nemrégiben Sharon Stone és Gwyneth Paltrow is próbálkozott ezzel a stílussal, és talán a kétgyermekes színésznőnek sikerült a legízlésesebben teljesítenie ezt a feladatot. És persze ott vannak azok a sztárok, akik csak egy mellalatti lyukacskát vállalnak be, mint például Elizabeth Banks vagy Helena Christensen.

+ 1  A klasszikus V

Már előző cikkünkben is megemlékeztünk a hagyományos, V-alakú dekoltázsról, és ezt mostani anyagunkból sem hagyhatjuk ki, mert sok villantásközeli eset írható a számlájára. Kate Hudson például a Los Angeles-i amfAR gálán kétharmad mellel és sok érrel szolgált a fotósoknak, de mostanában főként Heidi Klum kísérti a sorsot. És ott van persze Liz Hurley, aki dekoltázsát is bevetette egy mellrák-ellenes kampányhoz.

Melyik a legjobb majdnem villantás?

 • 490
  A lyukas dekoltázs
 • 452
  A klasszikus V
 • 333
  A kibuggyanó mell
 • 260
  Az áttetsző anyagnak feszülő mellköz
 • 84
  A kibukkanó melltető