Sienna Miller terhessége utolsó hónapjában meztelenül pózolt egy festőnek, ami a színésznőtől nagyon szokatlan lépés. Sosem szokott túl kihívóan pózolni, és még a terhességét sem verte nagydobra, kósza pletykák voltak csak arról, hogy gyereket vár.

Az elmúlt négy évből csak két olyan hírt találtunk Sienna Millerről, amiket akár csak egy kicsit is szexinek lehet tartani. Az egyik az volt, hogy a színésznő olyan hevesen strandolt, hogy egy pillanatra kiesett a bikinijéből , a másik pedig az, hogy akciófigurát készítettek belőle a GI Joe filmváltozatának bemutatásakor, így onnantól kezdve mindenkinek adott lett a lehetőség, hogy levetkőztesse Sienna Millert.

A színésznő kifejezetten visszahúzódó, nem szokott a vörös szőnyeges eseményeken kihívóan parádézni, szexi fotósorozatok sem nagyon készülnek róla, a magánéletét is próbálja minél inkább óvni. Terhességéről is csak néhány kósza pletyka volt még az év elején. Ezért volt különösen szokatlan lépés, hogy Miller lánya júliusi születése előtt néhány hónappal Demi Moore-hoz és több másik hírességhez hasonlóan meztelenül pózolt terhesen.

Sőt, Miller a nagy elődöknél is messzebb ment, mert ő nem egy szemérmesen takargatós fotót vállalt, hanem Jonathan Yeo festő készülő sorozatához pózolt az egész testét megmutatva. Yeonak most nyílik az (I've Got You) Under My Skin című kiállítása Berlinben, és olyan élethű képeket készített új sorozatában, amik különféle szépészeti beavatkozások előtt álló embereket ábrázolnak. Miller azért szerepel a képek között, hogy kontrasztban legyen a többi képpel, amik a meztelenség olyan formáit ábrázolják, amik viszonylag megszokottak és elfogadottak, míg a terhes nők meztelen teste megütközést kelt. Yeo számos híres emberről készített már képet, Tony Blairről, Fülöp hercegről, Nicole Kidmanről és Sienna Millerről is korábban, mert a színésznő és a festő már nyolc éve jó barátok – írja a Daily Mail. A legnagyobb durranása talán a 2008-as kollázs volt, ami Paris Hiltont ábrázolta és puncikról készült fotókból állt össze, ezt a darabot a szintén ismert művész, Damien Hirst vásárolta meg egy árverésen.