A britek übercelebritása egy napja káprázatos húzásokkal hívja fel magára a figyelmet: furcsán öltözködik, aztán berúg, és mindent elmesél. Például azt, hogy biszex, és szívesen csatol fel műfarkat.

Sosem lehetünk elég hálásak Nagy-Britannia legértelmetlenebb celebjének, a Jordan művésznéven nyomuló Katie Price-nak. Az egy dolog, hogy óriásmelleit minden alkalommal közszemlére teszi, legyen az könyv-vagy ékszerbemutató, meg tornavideót ad ki, amelyen vidáman pattognak a gigászi csöcsök, de szerdán egy még hozzá képest is furcsa szettben lépett nyilvánosság elé.

Price a Langham hotelt hagyta el az alább látható öltözetben. A bugyirózsaszín pólóra illesztett szerelék egy abroncsnak tűnik, amellyel mintha világuralomra törni készülő melleit próbálná visszafogni. A pántok valószínűleg bőrből készültek, és bár valószínűleg szadomazósnak vannak szánva, első körben egy Rammstein-fellépőruht juttatnak eszünkbe. Nézze meg a galériában!

A páratlanul brilliáns elméjű celebnő az estét a Sun szerint a Madame JoJos nevű sohói klubban töltötte, ahol a közepesnél komolyabb ittassága a színpadra vezérelte, hogy ott újabb érdekességeket áruljon el magánéletéről, meg énekeljen is kicsit. (Ha érzékeny a füle, 1:13-ig tart, addig ugorja át a videót.)

A harmincnégy éves, háromgyerekes nő az őt éljenző tömegnek kifejtette: „itt mindenki olyan, mint én! Biszex vagyok, nőket dugok. [...]  Az exférjem travi, megbasztam egy felcsatolhatóval." A kérdéses exférj Alex Reid egykori ketrecharcos, akihez 2010 februárjában ment feleségül, majd tizenegy hónap után szétváltak. Reid maga is bevallotta, hogy van egy női alteregója, Roxanne.

Amennyiben önöket mégis inkább Price mellei érdeklik, és nem a műfarok-használati szokásai, tekintsék meg az alábbi galériát, amelyben, mit szépítsük, az önmagának műttetett gigatőgyek kapták a főszerepet. Szerencsére a mindent mellel reklámozásban már talált magának utódot.