A Való világ 5 erősen plasztikázott szereplőjének olyan nagyon sok stresszt kellett elviselnie, hogy úgy határozott, botoxszal simíttatja ki az arcát. Pasija nem örült a döntésnek, hosszan veszekedtek is emiatt, VV Veronika meg így, utólag eljutott a belátásig. Úgyhogy most épp nem készül megműttetni magát.

"A barátomnak ettől égnek áll a haja, nagyon hosszan veszekedtünk emiatt. Nem szereti az ilyen beavatkozásokat, de amúgy igaza is van, 21 éves vagyok, ez még nem volt annyira indokolt" – magyarázta a Velvetnek a VV5 sokszor és drágán műtött szereplője, VV Mészáros Veronika, hogyan reagált civil pasija a botox- és hialuronsavas injekciózásra. A szépészeti kezelésnek azért érezte szükségét, mert iszonyú stresszes volt számára az elmúlt néhány hét. Például csúnya, rossz dolgokat írtak róla, neki meg állandóan cáfolnia kellett mindent, mert semmi sem volt igaz. Legalábbis ezt mondja.

A média maga a méreg

Pasijáról alig beszélt, amit azzal indokolt, hogy nagyon szereti a férfit, aki viszont utálja a nyilvánosságot. Annyit mindenesetre megosztott a világgal, hogy nyár óta vannak együtt (vele strandolt már júliusban is), tulajdonképpen már együtt is élnek, ő meg rendes háziasszonyként főz, mos, takarít. "Elég komolynak érzem ezt a kapcsolatot, és nem szeretném a médiával megmérgezni" – tette még hozzá.

A plasztikáztatást nem a Titokzatos Férfi miatt hanyagolja, hiszen, mint mondta, az nem igazán érdekli, hogy pasija esetleg nem értene egyet ezzel. "Mindig aszerint cselekedtem, hogy én mit szerettem volna. Szeressenek úgy, ahogy vagyok. Ez inkább magam miatt van így." A döntésnek persze a fiúja és az anyja is örül.

A háztatás rendben tartása mellett továbbra is fodrásznak tanul (hajhosszabbítással már pénzt is keres), későbbi tervei között pedig egy saját szépségszalon szerepel. A VV Cristofel ellen, bántalmazás miatt indult ügyéről nem sokat tud, ügyvédje, Hyross Virág a Velvet kérdésére csak annyit mondott: még mindig zajlik a pótnyomozás, eredményről egyelőre nincs hír.