Tulajdonképpen nem hazudik Istenes Bence és Csobot Adél: egyikük sem állította, hogy járnak, igaz, nem is cáfolták a hírt, viszont Csobot például igazi szívtiprónak tartja Istenest. Hát, Az X-faktorosnak ettől még van pasija Romániában, aki azt állítja, kamu az egész Istenes-sztori. Csobot Adél cáfol, azt mondja, nincs pasija.

Malek Miklós kiskedvence, a 18 éves nagykárolyi Csobot Adél sosem beszélt arról, hogy van pasija, pedig hát van, bár ezt Csobot Adél cáfolja. Na de a fiú nélkül könnyebben működik: hírbe lehetett hozni a rég kiesett Nagy Szilárddal, aztán Marilyn Monroe-nak öltöztetni, utána meg ráaggatni az X-Faktor kísérőműsorának arcára, Istenes Bencére, hogy ők talán járnak. Így azért jóval egyszerűbb versenyben maradnia a foxtrottra trenírozott Csobotnak, amire szükség is van, mert valószínűleg még mindig sokan hisznek az smses szavazásban, és habár az RTL Klubról van szó, még ott sem annyira hülyék, hogy ne használják ki az adódó pénzügyi lehetőséget. Istenes Bencének meg már úgyis mindegy, van már a számláján egy VV Zsófi meg egy VV Anikó is. Már persze, ha az ő ötletük volt, és nem Csobot Adélé. Mert Csobot nagyon tud helyezkedni, minden lehetséges fórumon megpróbált már befutni: indult a Miss Szatmárnémetin, a Médabefutón, a Megasztárban és a Miss Nagykárolyon is.

Csobot Adél szerepel a legtöbbet a hírekben

A Médianéző Kft. is elemezte az X-Faktor döntőseinek médiaképét. A vizsgálat a november 29-től december 12-ig terjedő időszakot ölelte fel, és nagy brékinggel nem szolgált: a döntősök közül Csobot Adél szerepel a legtöbbet a médiában, 159 megjelenésével kiemelkedik a mezőnyből; ő az, aki a leginkább megosztja a közvéleményt, kritikákat kap a jellemére, a tehetségére és a magánéletére. A döntősök között a második Oláh Gergő, a harmadik pedig Antal Tímea.

December elején jött a hír, hogy Csobot Adél állítólag Istenessel jár, de ezt sem ő, sem a 25 éves műsorvezető nem erősítette meg. Aztán megszólaltak Istenes volt csajai, hogy Csobot legyen óvatos a műsorvezetővel. Csobot meg állítólag azon aggódott, mi lesz akkor, ha épp miatta esik ki a versenyből. A feldobott kapcsolatról egy nappal a hír megjelenése után beszéltek, vagyis inkább nem beszéltek: annyi mindenesetre kiderült – honnan máshonnan, hát a Fókuszból –, hogy jól elvannak, és az is, hogy a modorosság mintapéldánya szerint Istenes egy igazi szívtipró.

Majdnem sikerült titokban tartani

A nem-cáfolás, köntörfalazás alapján azért sejteni lehetett, valami nem stimmel, és aztán kiderült, tényleg. A minap információt kaptunk arról, hogy Csobot Adélnak van pasija, állítólag már a verseny előtt is együtt voltak, és úgy tudjuk, a fiú többször is meglátogatta már Pesten.

„Igen, ez az egész Istenes Bence sztori csak ki lett találva” – írta Csobot pasija, aki nagyon meglepődött, hogy kiderült, együtt vannak. „Ezt mi titokban tartottuk, és nem akartunk nyilvánosság elé hozni. Igen, most nagyon nehéz, de remélem, hogy majd amikor vége lesz, akkor meg tudunk beszélni mindent” – zárta szmájlival a Velvet kérdésére adott válaszát. Istenes Bencét meglepte a hír. "Tényleg? Hát, nem tudtam róla" – vágta rá, majd amikor arról kérdezzük, zavarja-e a tény, azt mondta, nem hiszi, hogy lenne pasija Csobotnak, szerinte inkább csak ki van csavarva ez az egész történet, ami már így is nagyon fel lett fújva. Csobot Adél sajtósa a Velvetnek azt mondta: az énekeslánynak nincs barátja Romániában, a válogatókra is a testvére, illetve a testvére egyik barátja kísérte el.