Feltörekvők, naivak, affektálnak és dekoratívak: Istenes Bence exnőiről van szó. A műsorvezetőnek lassan több trófeája lesz, mint Majkának, de vajon a jelenlegi csaja, a szombati párbajt megúszó Csobot Adél után ki lesz a következő? Segítő szándékunk határtalan, összegyűjtöttük a felhozatalból a legesélyesebbeket, hogy Istenesnek ne kelljen majd sokat rágódnia ezen.

Az RTL Klub székházán belül állítólag már egy ideje nyílt titok, hogy Istenes Bence felszedte Csobot Adélt – legalábbis az, hogy egymás kezét fogva andalognak a folyosón, erre utal. Bár szakmai téren Sebestyén Balázshoz hasonlítgatják a műsorvezetőt, ami a celebnőkből összegyűjtött skalpjait illeti, lassan ő lesz az új Majka.

A lista

Istenesnek még a VIVA Benes időszakából megvolt Iszak Eszter, majd Kovácsovics Fruzsinát tette nagylánnyá. VV Zsófi és VV Anikó is alig tette ki a lábát a villábból, átestek az Istenes-féle tűzkeresztségen, így váltak igazi celebbé. Ám míg Majka a rosszlányokat (többek közt pornósokat) habzsolta feltörekvő ifjoncként, addig a műsorvezető legfőképp a nebáncsvirágokért van oda, ehhez az alaphoz pedig előnyt jelenthet, ha a lány sokat mosolyog, sokat affektál, elég naiv még a beetetéshez, formálható, és külsejét tekintve megvillantható a médiapartikon. A legkényelmesebb megoldás pedig, ha csatornaközeli arcról van szó, így nem kell a szomszédba se menni egy kis flörtért.

Na de mi lesz akkor, ha Istenes Csobot Adélra is ráun? Hogy ne kelljen sokat gondolkodnia a lehetséges jelölteken, mi gyorsan összegyűjtöttük a jelenlegi felhozatalból a legesélyesebbeket:

Lola

Épp itt az ideje annak, hogy például Lolával összejöjjön. Az énekesnő is előszeretettel gyűjti a közismert pasikat, most épp Brasch Bencével kavar, de a sorozatszínész Baronits Gáborral is jártak egy ideig. Mondjuk Lola sem mondható már mai csirkének, ám mindössze egy évvel idősebb, mint VV Anikó, úgyhogy talán még belefér Istenes elképzeléseibe. Lola valahogy még mindig tiniként él a közönsége emlékezetében.

 

Kováts Vera

Az X-Faktor felfedezettje talán már ki is heverte Baricz Gergővel való szakítását – ez a kapcsolat legalább olyan cuki-muki volt, mint annak idején Istenesé meg Kovácsovics Fruzsináé. Hasonlóan fiatal és ártatlan, mint Kovácsovics, szintén énekel és mindig mosolyog, ám lehet, kéne várni még pár évet vele, mert a Kováts Vera apja úgysem hagyná, hogy együtt aludjanak.

 

Barbee

Tóth Gabi dugihugija, avagy a Magyarország Rebecca Blackjeként is emlegetett lány most 22 éves, tehát pont a műsorvezető célcsoportjába tartozik, ráadásul szintén közismert arc a zenei csatornákon. A bibi az, hogy Barbee nagyon komoly nőnek tartja magát komoly témákkal és komoly tervekkel, így minden bizonnyal már komoly kapcsolatra is vágyik, nemcsak pár hónapos szórakozásra. De legyünk optimisták.

 

Hien

Mire lejár Csobot Adél ideje, talán Hien is akar végre férfit az életébe. A vietnámi származású exmegasztáros 18 éves, de már túl van egy komoly kapcsolaton Caremellel, sőt, a média Mester Tamással is összehozta annak idején. (Szecsődi Károlyról nem is beszélve, aki azóta Szecsődi Kari lett.) Szóval hamvasnak nem mondható, de melyik férfi ne szeretne a gyűjteményébe egy tetovált keleti nőt? Na ugye.

 

Kiszel Tünde

Az alapkoncepciónak egyébként Kiszel Tünde felel meg a legjobban: sokat mosolyog, sokat affektál, naiv és formálható, ráadásul állandó vendége a médiapartiknak.

Ön kit választana?

A korkülönbség meg egyedül Istenest zavarhatja, a naptárdíva amúgy is a fiatal pasikra bukik. Viszont a műsorvezetőnek ebben az esetben is várnia kellene szíve választottjára, míg Kiszel új áldozatáról is kerül, hogy mégsem olyan úriember, mint azt ő gondolja, vagy legalábbis meleg.