Az ember szereti a szimmetriát, és nem csak a lakásában, hanem az emberek arcán is, pláne a celebek arcán, akiket nap mint nap bámulunk. Mégis rengeteg olyan ünnepelt híresség van, akiknek nem szimmetrikus az arca, és ez leginkább a szemük miatt van. kicsit lejjebb van, kicsit furán áll, kicsit kancsal, kicsit bandzsa. Nézegessen galériánkban olyan celebeket, akik kis hibájuk ellenére is ott tartanak ahol.

Paris Hilton

Kezdjük a leghíresebb fura szemű celebbel. Paris Hilton bal szeme elég látványosan lefittyed a másikhoz képest, de talán ez adja meg a pluszt a most Indiában jótékonykodó szőkeség esetében. Tulajdonképpen a szexepiljének is tekinthető, mint Cindy Crawford esetében az anyajegy.

Taylor Lautner

A Twilight egyik szívtiprójának sem túl szimmetrikusak az amúgy sem óriási szemei, mégis nők, vagyis kislányok millióinak dobogtatja meg a szívét Taylor Lautner. Főleg mert képes mindig ugyanazt a csábos mosolyt hozni. Mindig.

Melissa Joan Hart

Talán nem sokan emlékeznek már a színésznőre, akit itthon leginkább a Sabrina, a tiniboszrokány című rettenetes sorozat miatt lett ismert. Manapság pedig leginkább úgy néz ki, mint Kathleen Turner, de ne hibáztassuk, most szült. Hartnak sincs tökéletesen szimmetrikus tekintete, mégis sikeres színésznő tudott lenni a kilencvenes években.

Kristen Bell

Kristen Bell a romantikus komédiákon kívül a Veronica Mars című sorozatból lehet ismert, illetve amiatt, hogy sokkot kapott egy lajhártól. Az érzékeny színésznőnek amúgy közel sem egyforma a két szeme, de pont ezért nagyon bájos. Főleg ha egy lajhár miatt sír.

Ashlee Simpson

Az épp ismét terhes Jessica Simpson húga mostanában kimarad a bulvárhírekből, de erről nem a két szép szeme tehet. Bár nála nehezen észrevehető, hogy nem szimmetrikus a tekintete, de ha sokáig nézzük, látszik, hogy valami nem stimmel. Talán ezért néz mindig csodálkozva, ha fotózzák.

Andy Garcia

A többek között a Keresztapából és az Ocean's Twelve-ből ismert színésznek is csak enyhén áll máshogy a két szeme, de lehet, hogy pont ez kellett ahhoz, hogy Garcia igazán sikeres legyen, és ne legyen unalmas az arca.

Hayden Christensen

A Csillagok háborújában a fiatal Darth Vadert alakító Hayden Christensen elég unalmas életet élhet, ugyanis nálunk nem sokat szerepelt mostanában. Legutóbbi hírünk róla, hogy majd' 2 éve újra összejött a nőjével. Na de nem is ez a lényeg. Nézzen inkább mélyen a színész szemébe. Ugye?

Russell Crowe

A már szakáll nélkül, ellenben óriási heggel az arcán élő Crowe sokáig szexi pasinak számított, annak ellenére is, hogy tekintete inkább egy szomorú bulldogéra emlékeztet. Persze lehet, hogy pont ez a vonzó benne.

Kate Bosworth

A színésznő arcán a formák szimmetriája stimmel. Bosworth esetében a színekkel van "probléma", ugyanis bal szeme teljesen kék, jobb szemében pedig egy barna folt éktelenkedik, de annyira nem lehet zavaró, mert ennek ellenére is megkérték a kezét.