Még az egykori szexszimbólumok is megöregednek, bár némelyikük mintha tartósítószerben fürdene, mert szinte ugyanúgy néz ki, mint húsz évvel ezelőtt. Ilyen Peter Andre vagy Pamela Anderson. Kathleen Turner-re és Mickey Rourke-ra viszont rá sem lehet ismerni, pedig egykoron milliók rajongtak értük.

Mindenki öregszik, még azok a sztárok is, akik valaha szexszimbólumok voltak, és mindenki rájuk akart hasonlítani. És bár David Hasselhoff valamilyen szinten még mindig hihetetlenül menő, de azért már nehezen képzelnénk el, ahogy beszélő autókban száguldozik, vagy ahogy egyszál piros fürdőnaciban szaladgál a tengerparton, hogy életeket mentsen. Bár utóbbi elvileg meg fog történni újra. Ha már Baywatch, meg kell említenünk Erika Eleniakot, aki most talán jobban néz ki, mint húsz évvel ezelőtt – leszámítva persze a bulldog-állkapcsot –, és bár semmi izgalmas nincs új külsején, de legalább már nem néz ki ócska prostinak. Kolléganője, Pamela Anderson pedig mit sem változott az elmúlt évtizedekben. Ugyanaz a plasztikbarbie, mint régen, maximum több egy kicsit rajta a ránc, de megvannak rá a praktikái, hogy ezeket ne lássák sokan, főleg ha csak a seggét nézi mindenki.

A 63 éves Richard Gere bő húsz évvel ezelőtt sem volt fiatal, és már a Micsoda nő-ben is ősz hajjal hódított, ám mostanra tényleg nagyon fehér lett a haja. Persze ettől függetlenül bőven el tudjuk képzelni egy romantikus film férfi főszereplőjeként, ami miatt nők milliói ugyanúgy bepisilnének az örömtől, mint 20-30 évvel ezelőtt. Heather Locklear mosolya semmit nem változott a TJ Hooker óta, ellenben a szemkörnyékét már annyira agyonműttette, hogy minden egyes beavatkozás után egyre szörnyebben fest, és félő, hogy ha mosolyával nem feszítené szét az arcát, úgy lógna a bőre, mint egy shar peinek. Kathleen Turner a Smaragd románcában még igazi jónő volt – a kor igényeihez mérten persze –, ám mivel akkor sem volt már fiatal, mostanra úgy néz ki, mint egy szigorú nagymama, aki nehezen csábítaná már el a férfiakat. Ha kíváncsi a többiekre is, nézze meg galériánkban, hogy néznek ma ki az egykori szexszimbólumok.