A közelgő világvégét semmi sem jelzi jobban, minthogy az emberiség kiválasztottjai, a celebek egyre több éteri jelzést kapnak. Szellemek és fénylények jelennek meg nekik a fényképeken, Szűz Mária alakja sül bele a vacsorára készülő májba vagy élet és halál közti lebegésük során tapasztaltak valami szokatlant. A cikk végére kiderül, mi a küldetésünk.

2012. december 21-én vége lesz a világnak, legalábbis ezt mondják (a NASA nyilván nem), és vannak is ennek árulkodó előjelei. Nem, nem a kifogyó sütikre gondolunk, hanem az égi figyelmeztető jeleket megkapó celebekre. Ugyanis számos hazai ismert ember látott olyan fénylényeket, szellemeket, jelenségeket, amik egyértelműen utalnak a közelgő új világrendre. Összeszedtük tehát az utóbbi évek celebeknek megjelent csodáit.

Bíró Ica fénygömböt, Baby Gabi szellemet látott

Bíró Ica fitneszasszony fantasztikus jelenségekbe keveredett a Közel-Keleten, őt már ezek szerint nyolc éve figyelmeztették. Jordániai nyaralásáról hazatérve megnézte a kint készült fotókat, és egyiken-másikon különös fénygömböket észlelt. Az egyik képen egy macskát simogat meg, miközben egy fura fényaura övezi őt. "Van, aki azt mondja, ezek körülöttem fénylények, védőangyalok. Mindenki azt hisz, amit akar, úgyis a hit határozza meg, kinek mi jut az eszébe erről az egészről. Amit én gondolok, az pozitív, szép és felemelő" – mondta korábban a történtekről a Borsnak.

Baby Gabit a Reflektor magazin kapta el karácsony előtt, ekkor derült ki, ő szellemet látott egyszer a fa alatt. "Feldíszítettem a karácsonyfát és lefotóztam, és ott volt valaki a képen. Azt hittem, hogy csak rosszul látom a kijelzőn" – mesélte a döbbenetes élményt. Kiderült, két képet csinált egymás után, és az egyiken "ott volt egy árnyék, egy rendesen kivehető alak". Ez a következő évben is megtörtént vele egy családi karácsonykor. Azt nem tudja, ki lehetett az árnyék, de reményei szerint idén is eljön.

Schobert a magasabb erőktől tart

Sokat izgulhattunk idén Schobert Norbert egészségéért, szíve miatt több műtéten kellett átesnie. Október végi operációja során 40 percre leállították a szívét, ami alatt különös élményeket tapasztalt a fitneszisten. "Nem azért hallgatok, mert félek a közvélemény reakcióitól, én sokkal magasabb rendű erőktől tartok, és erkölcsi felelősséget érzek, hogy meg kell-e osztani a világgal, amit láttam" – mondta az Update-pápa. Ugyan konkrétumot nem tudtunk meg, ennél misztikusabb, ködösebb jelenés egész biztosan nem történt az utóbbi években.

Talán Spitzer Gyöngyi, művésznevén Soma Mamagésa jelenése volt a legextrémebb az eddigiek közül. Egy sülő májszeleten a Guadeloupe-i Szűz jelent meg neki. Könyvbemutatóján elmondta, hogy ráadásul ő a kedvenc védőszentje is. A májjelenés szex előtt jelent meg, ugyanis egyfajta előjátékként épp kaját főzött az írónő.

"A szellem tőlem balra a fejemnél! Minden szögben lefotóztuk, néztük a fényeket a tükröt mindent, és semmi nem hibádzott, egyszer ilyen szája volt egyszer zárt hihetetlen!!!! Ez tényleg az volt..." – írta VV Gigi a Facebookjára. A valóságshow-celeb Mallorcán keresett pénzt némi táncolással, amikor a misztikus képek készültek. Haloványan tényleg látszik mögötte egy horrorisztikus félarc.

Pataky Attila mindig is benne volt a spiritualitás mélyáramában, idegenekkel is volt dolga, így ő vallja is, hogy "mi örök lelkű csodálatos fénylények vagyunk, minek kell öt napot meg hatot meg nyolcat dolgozni egy héten, meg 14-15 órákat, meg este bent maradni?"