Még egy egyszerű családi fotó is botránnyal és drámával teli tud lenni, ha az éppenséggel Kardashianék karácsonyi családi fotója. Az idein találhatunk egy zavaros kapcsolatban lévő, egymástól külön ülő párt, utólag odaphotosopolt embereket, egy már halott kiscicát, illetve van, akit nagyon hiányolunk a fotóról.

Valószínűleg az ilyen esetekre – mint ez a fotózás – mondják azt, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában. Ebben a családban viszont nem csak ketten vannak, akiknek óriási az egója, ezért viszonylag nehéz lehet dráma nélkül megúszni egy egyszerű, karácsonyi családi fényképezkedést.

Kim, Khloe és Kourtney Kardashian magukhoz képest is szolidan mosolyognak a háttérben állva, miközben mostohahúguk, Kendall Jenner csendben ellopta a show-t, ahogy a kép előterében megvillantja formásra photoshopolt lábait egy durván felsliccelt ruhában – írja a Daily Mail.

Az idei kép nem csak abban tér el az elmúlt évek karácsonyi fotóitól, hogy nem olyan komor hangulatú mint az eddigiek, hanem mert két új szereplő is van rajta. Az egyik Kourtney Kardashian nemrég született lánya, a másik pedig a dobozban megbújt Mercy kiscica, aki nemrég pusztult el egy betegségben. A márkaneveket lenyúló Kim Kardashian cicája 4 hónaposan adta fel a harcot, miután egy vírus megtámadta a belső szerveit, és már nem tudtak segíteni rajta.

Agyonphotosopolt családi kép

A képen természetesen a lányok anyja, Kris Jenner (korábban Kris Kardashian) is szerepel, jelenlegi férjével, az egykori olimpiai bajnok Bruce Jennerrel együtt. Ami furcsának tűnhet, hogy a pár viszonylag távol van egymástól a képen, ami azért érdekes, mert nyáron jelentették be, hogy válnak, amit azóta bőszen tagadnak, és próbálják hangsúlyozni mindenhol, hogy nincs viszály. A fotót egyébként Kim Kardashian osztotta meg Twitterén, a következő szöveg kísértében: "Itt is van!! A 2012-es családi karácsonyi fotónk, amit az elképesztő Nick Saglimbeni készített! Nagyon jól éreztük magunkat fotózás közben!"

Persze nem minden az, aminek látszik, ugyanis Khloe Kardashian, és férje, Lamar Odom később, egy kis utómunka segítségével került fel a családi fotóra. "Mi mindig úgy teszünk, mintha állandóan együtt lennénk. A kamerák és a Photoshop segítségével..." – mondta ennek kapcsán Khloe Kardashian az Ellen DeGeneres showban. De mint kiderült, Kendallt és Kourtney Kardshian pasiját is később kellett a fotóra applikálni, mivel mindketten betegek voltak a fotózás idején, vagyis a 12 képen szereplő személyből kapásból négy nem is volt jelen a fotózáson.

Lamar Odom kosaras egyébként már a tavalyi képen is Photoshop segítségével szerepelet, mivel épp meccse volt a fotózás idején. Biztos nehéz lett volna egy másik időpontot találni, amikor a rettenetesen elfoglalt Kardashian lányok ráértek volna. Amit viszont nem tudunk megérteni, hogy Kanye West miért hiányzik a képről. Igen, tudjuk, hogy ő "csak" a pasija Kim Kardashiannak, még nem a férje és közös gyerekük sincs, de ha végignézte leendő sógornője szülését, akkor egy szimpla karácsonyi fotóról miért hiányzik? Főleg ha még egy szerencsétlen macska is felkerült a képre?