Elgondolkodott már rajta, hogy milyen lenne, ha a celebpárok arcait megcserélnék? Teljesen normális, hogy ha nem, de ha mégis kíváncsi rá, mi megmutatjuk. Sokuknál nem is annyira feltűnő a változás, de lehet, hogy csak azért, mert ahogy egy korábbi kutatás is írja, azzal érdemes randiznunk, akinek az arca hasonlít a miénkre.

Katalin hercegné és Vilmos herceg

Az épp gyereket váró hercegi pár esküvői fotóját módosítottuk egy kicsit, hogy láthassa, milyen lenne egy szerepcsere. Vilmosnak kifejezetten jól áll a hosszú haj, és Kate Middletonnak is előnyös a díszegyenruha. Lehet, hogy néha nem ártana cserélniük.

Kim Kardashian és Kanye West

Bár West nem vett részt az éves karácsonyi családi fotózáson a Kardashian családdal, egyelőre azért még úgy tudjuk, hogy együtt van a tökéletes szajhával, Kim Kardashiannel. A celebnőnek lehet, hogy nem ártana elgondolkodnia azon, hogy kopaszra borotválja fejét, mert szerintünk egész jól állna neki.

Victoria és David Beckham

A magányosan pózoló Victoria Beckham és focista férje arcvonásai még csak picit sem hasonlítanak, de szórakoztató látvány David Beckhamet mellekkel látni. Ami viszont cseppet sem meglepő, hogy Victoria Beckhamnek jól állnak a férfias ruhák.

Jessica Biel és Justin Timberlake

A nemrég házasodott párnál nehéz dolgunk volt. Jessica Bielnek ugyanis hihetetlen nagy feje van férjééhez képest, és a túlméretezett frufrunak sem örültünk, de azért összebarkácsoltunk egy kamufotót, ha érdekelné, hogy az 'N Sync volt énekesének hogy állna a hosszú, barna haj.

Rihanna és Chris Brown

Micsoda szerencse, hogy a balhés múltú párocska tagjai újra egymásra találtak, hisz így megmutathatjuk önnek, hogy a két énekes annyira hasonlít egymásra, hogy fel sem tűnik a csere. Persze ez leginkább a kurvázó Rihanna eddig is megszokott rövid haja miatt lehet.