Katalin hercegné elhagyhatta a VII. Edward magánkórházat, ahol napokig ápolták erős rosszullétei miatt – írja a Yahoo News. Férje oldalán, egy csokor sárga virággal, mosolyogva hagyta el az épületet, de nem állt szóba a rá váró sajtósokkal. A terhességét december 3-án hivatalosan is hírül adó hercegnének egy darabig biztosan pihennie kell.

Vilmos herceg felesége hyperemesis gravidarum miatt feküdt bent, ami vészes terhességi hányást okoz, ráadásul ha nem kezelik, komoly gondokat okozhat az ezzel járó hirtelen súlycsökkenés, táplálkozási hiány és kiszáradás. A pontos kiváltó okok nem ismertek, de növeli a kialakulás kockázatát, ha az anya túlsúlyos, fiatal vagy esetleg ikreket vár.

Katalin hercegné tényleg az egész világot lázba hozta, a Superficial szerint még a Jersey Shore-ból megismert Snookie-t is, aki mivel nemrég szült, úgy érezte, hogy megfelelő tanácsokkal tudna szolgálni Vilmos herceg feleségének. “Élvezd ki, hogy az otthonodban – illetve kastélyodban – töltheted az időt a babával. Főleg az első pár hónapot” – mondott okosakat a valóságshow-sztár.

Celebitchy mindeközben azt találgatja, hogy kik lesznek majd a gyerek keresztszülei –a legvalószínűbb, hogy a szülők testvéreit kérik fel, vagyis a bulis Harry herceget, és a jóseggű Pippa Middletont.

Egy ausztrál rádió eközben azzal került be a hírekbe, hogy szerdán odatelefonáltak a magánkórházba, amelyben a hercegnét ápolták, hogy az állapota felől érdeklődjenek. II. Erzsébet és Károly herceg nevében. Akármilyen hihetetlennek is tűnik a dolog, az ápolónő bevette a dolgot, és arról tájékoztatta a hallgatókat, hogy a hercegné éjszakája eseménytelenül zajlott. Az intézmény utóbb elnézést a tévedésért. A rádióadó nem.