Lena Katyina, a t.A.T.u. formáció szőke tagja az orosz Maxim címlapján tért vissza a világ köztudatába. Változatlanul karrierről álmodik, valamennyire be is jön neki, de ennél sokkal érdekesebb, hogy megnőtt a melle.

Lena Katyina azzal lett világhírű, hogy egy orosz lánypopduóban, a t.A.T.u.-ban műleszbizett Julia Volkovával (tudják, ő volt a fekete hajú), miközben fejhangon visított. Elvileg 1997 óta aktívak, gyakorlatilag már jó néhány éve nem működnek a dolgok, 2011-ben fel is oszlottak (noha már 2008 óta építgetik szólókarrierjüket, mérsékelt sikerrel).

Bár a meztelen testük mutogatása sosem állt távol tőlük, Katyina mégis újat mutatott: ekkora mellekkel még nem láttuk. Ez két dolgot jelenthet:. vagy jól meghízott, és csak a melleiről nem dolgozta le, vagy példátlanul nagy csöcsöket varázsoltak neki a magazin retusőrei. Mondanánk, hogy műttette az óriásemlőket, de a magazinnak is azzal dicsekedett, hogy rajta semmi sem mű, nem úgy, mint Volkován – ennek Volkova biztosan nagyon örült. Katt a fotóra a teljes címlapért!

Hasonló szereplésekre talán lehet még számítani a jövőben, mivel a duó továbbra is szeret együtt fellépni. Igaz, nincsenek jóban, de haragban sem, így szívesen elvállalták két dal eléneklését tavaly decemberben, a román Voice-ban. Minket annyira nem nyűgözött le, de ha rajongani vágy a kebelbő Lenáért, itt megteheti. Vagy nézegessen képeket a régi időkről. (Az új sorozat további elemeit itt találhatja meg.)

2011 óta Katyina mindenesetre elköltözött Los Angelesbe, „a zenei világ epicentrumába", ahogy rajongói oldalán írja. Első szóló alkotása, a Never forget pozitív kritikákat kapott, úgyhogy most nagyon boldogan készíti első teljes szólóalbumát, amiről azt ígéri, jobb lesz, mint bármi, amit duóban alkotott. Addig is itt van a Maxim hivatalos videója a fotózásról.