horoszkóp

Vágatlan videóban pucérkodnak a t.A.T.u-lányok

2008.05.19. 09:41
Tavaly téli klipjükben ugyan egy szál bugyiban lövik agyon az egyik énekesnőt, ez mégse volt elég a sikerhez. Ideje volt elővenni a vágatlan verziót, ami annyiban különbözik, hogy mindketten pucérok.

Az 1999-ben még műleszbikus orosz tinilányduóként indult projekt ma már sokkal érettebbnek vallja magát, így értelemszerűen vetkőzéssel hívják fel magukra a figyelmet. Julia Volkova és Lena Katina tavaly karácsonyra egy Beliy Plaschik (angol címén White Robe, magyarra fordítva Fehér köpeny) című klippel állt elő, de a jelek szerint nem szólt elég nagyot, hogy a Volkovát a sztori szerint bugyiban, terhesen lövik agyon. Most tehát előkerült az eddig visszatartott vágatlan verzió, ahol Lena Katina is nekivetkőzik. Mivel harmadik, angol nyelvű albumuk a Cannes-ban most bemutatott You and I című film soundtrackjeként jelenik meg, az időzítés nyilván nem véletlen.

Angolul felöltözve


A barna hajú Julia Volkovát már láthattuk félmeztelenül, így a vörös hajú Lena Katinán volt a sor, hogy újat mutasson. A klipből csak annyi derül ki, hogy újat nem tud mutatni: neki is mindene megvan, ami minden egészséges nőnek lennie kell.

Oroszul pucéran

Határtalan szerelem

Miután a lányok 2004-ben kirúgták - a leszbikus imidzset is kitaláló - menedzserüket Ivan Sapovalovot, két további albumot adtak ki. Harmadik, orosz nyelvű lemezük Upravleniye Otbrosami címmel idén várható, míg angol nyelvű, Waste Management című albumuk a You and I című film soundtrack-lemezeként kerül majd piacra. A Mischa Barton főszereplésével készült, Roland Joffe-rendezte filmet most mutatták be Cannes-ban, a cenzúrázatlan videó premierje nyilván ennek köszönhető. A film két tinédzserlány szerelméről szól, akik egy t.A.T.u-fansite-on ismerkednek meg és egy koncerten találkoznak először, ezután pedig "a szenvedély, drogok és árulás veszélyes világa nyeli el őket" - a film szinopszisa szerint. A két énekesnő filmben is feltűnik, önmagukat játsszák a koncertjelenetekben.

Volkovának időközben gyereke született üzletember szerelmétől, szinte egyidőben azzal amikor Katina épp az esküvőjét szervezte. Ennek ellenére a lányok tavaly ismét szükségét érezték tisztázni, miszerint nem leszbikusok: "Mikor megjelent a második lemezünk, sok olyan rajongónk, akiknek más a szexuális orientációja, azt gondolta, hogy hazudtunk és becsaptuk őket. De ez nem igaz! Soha nem tettünk volna ilyet, és mindig is a kereteket nem ismerő szerelmet hirdettük". A közlemény időzítését indokolhatja, hogy decemberben Volkovának megszületett második gyereke, akivel a klip forgatásának idején még a hatodik hónapban volt. Az egostatic blog lényeglátó észrevétele szerint ennek is köszönhető az filmen az énekesnő látványos mellmérete.