Kirúgták a berlini divathét egyik bemutatójáról Micaela Schaefert, a legtöbbet vetkőző német hírességet. Schaefer magához képest egészen sok ruhát vett fel, például nem látszódtak az intim tesztrészei, de a divathét szervezőinek ez még kevés volt.

Micaela Schaefer talán nem a legismertebb német modell, híresség, de az biztos, hogy a legtöbbet vetkőző. Ráadásul, ha teheti, akkor minél több ember előtt szeret levetkőzni, hogy minél több helyre eljussanak aztán a pucér testéről készült képek. Néhány jól koreografált vörös szőnyeges villantással , valamint egy köztéri meztelen fotózással robbant be a köztudatba.

A héten tartják a berlini divathetet, amin természetesen minden magára valamit is adó német híresség megjelent, élükön Micaela Schaeferrel. A híresség viszont nem tudott túl sok időt tölteni az általa kiválasztott bemutatón, mert a szervezők arra hivatkozva, hogy nincs eléggé felöltözve, kirakták a divathétről.

A dolog egyik érdekessége, hogy Schaefer magához képest elképesztően sok ruhában jelent meg a bemutatón, nem lógott ki a melle, volt rajta bugyi, meg hasonlók. A másik, hogy Schaefer egyébként a német RTL riportere, és a divathéten is riporteri minőségében jelent meg többek között. “Nem értem a felháborodást a divathét szervezői részéről. Micaela az RTL-nek forgatott a vörös szőnyegen. A stáb korábban megkapta a forgatási engedélyt” – panaszkodott Schaefer menedzsere Ramon Wagner a madonna24-nek.

Schaefert különösebben nem zavarta, hogy kirakták a divathétről, a saját Facebook-oldalán megosztott egy, a kirúgásáról szóló cikket, de nem kommentálta a dolgot. Annyit írt, hogy köszöni a fodrásza teljesítményét, és hogy megnézte a Blacky Dress show-ját, valamint hogy a hétvégén modellként is szerepelni fog a divathéten, a Lady Caro Lynn-bemutatón.