Beyoncé Knowles mindent és mindenkit imád, de leginkább saját magát, néha férjét is egy kicsit, illetve a komplett Obama családot, és a furcsa körömdíszeket. Hamarosan elkészül életrajzi filmje, hogy más is imádhassa őt saját magán kívül.

Az énekesnő teljes őrülete valamikor akkor kezdődött, mikor a 2011-es MTV VMA-n úgy jelentette be terhességét, hogy oldalazva, hasát simogatva pózolt a fotósoknak, hogy a vak is lássa, gyereket vár. A jelenet már csak akkor lehetett volna tökéletesebb, ha Jay-Z felesége egy szélgépet is odahelyeztetett volna maga elé, hogy a nagy bejelentés még hatásosabb legyen. Terhessége során egyébként férje illatától rosszul lett – a sajátjától nyilván nem, hisz az csak csodálatos lehet: "Annyira megváltozott a szaglásom! Az orrom "bíp-bíp-bíp", mindent kiszagol. Mindent felerősít. Ha rossz a szag, nagyon megérzem!"

Beyoncé a következő First Lady

Aztán megszületett a lánya, akinek természetesen Oprah lett a keresztanyja, mert miért pont Beyoncé adná lejjebb, és választana egy teljesen hétköznapi embert erre a szerepre. A szülés egyébként császármetszéssel történt, egy New York-i kórház totálisan üres emeletén, de hogy nehogy feltűnést keltsen (!) az énekesnő álnéven jelentkezett be a kórházba. Természetesen mindezt később cáfolták, és Jay-Z felesége próbált úgy tenni, mintha ő is csak egy hétköznapi ember lett volna. Utólag azt mondta, hogy lányát, Ivy Blue Cartert természetes úton hozta világra, és úgy fogalmazott: "érzelemteli és a végletekig békés volt, a mennyekben érezzük magunkat." Beyoncé azt is tagadta, hogy egy egész emeletet lezáratott vajúdása miatt, elmondása szerint csupán egy luxus-helyiségben hozta világra gyerekét, aki később egy Swarovski kristályokkal kirakott etetőszéket is kapott, meg egy minibugattit, csak hogy már elég korán tisztában legyen azzal, hogy hol a helye.

Azon sem csodálkoztunk, mikor kiderült, hogy az énekesnő szülővárosában egy Beyoncé-szobor állításáról jött hír, hisz ki más kaphatna még életében egy őt mintázó emlékművet. De ami sokkal fontosabb volt, hogy ekkortájt kezdődött a választási kampány Amerikában, ami a kelleténél talán jobban elterelte Beyoncé figyelmét a lányáról. Ekkor derült ki, hogy az énekesnő még magánál is sokkal jobban bálványozza Obamáékat. Először egy szerelmes is levélnek beillő írást küldött a First Ladynek, aki ezt azzal a kijelentéssel viszonozta, hogy ő meg szívesen lenne Beyoncé helyében. (Ki nem?) És mintha a levél önmagában nem lett volna elég, annak felolvasávával Beyoncé egy csodálatos kampányvideót is készített Michelle Obamának (és férjének).

Aztán ha ennyiből nem lett volna egyértelmű, hogy az énekesnő nem Romney-szimpatizáns, gyorsan obamás fülbevalót villantott, érthetetlen módon, vámpírfogak kíséretében. Ezek után mi már csak arra várunk, hogy Jay-Z ígéretéhez híven tényleg elinduljon az elnökválasztáson, és így megtörténhet a várva várt szerepcsere, vagyis Beyoncé tovább imádhatja magát, de már mint First Lady, Michelle Obama meg elmehet énekelni.

Nem fogja tovább rejtegetni

Ami viszont az önimádat kiteljesedését jelenheti Beyoncé életében – leszámítva a Terry Richardson által készített bugyis sorozatot – az a saját életrajzi dokumentumfilmje. Igen, az ereje és élete teljében lévő énekesnő egy saját magáról szóló dokumentum(!)filmet készít, sőt rendez. Az énekesnő az HBO-t választotta platformnak, merthogy az sugározza a kedvenc sorozatait, és ígérete szerint a film többek között az anyaságról, a koncertezésről, illetve a sztárságról is nyíltan beszél, az előzetesben pedig már annyit elárul: "Mindig azon bajlódom, mennyit mutassak magamból a külvilágnak. Ha félek, hát félek, és ezt beismerem. Nem fogom rejtegetni". Utóbbit nem értjük, de minden ki fog derülni február 16-án, ugyanis akkor már a nappalijában, a tévé előtt is imádhatja Beyoncé Knowles-t.