Az idei Super Bowl félidejében fellépett Beyoncéról az énekesnő sajtósa szerint készült pár előnytelen fotó, amit szerettek volna eltüntetni az internetről. Az internet most arconröhögte az univerzum királynőjét, vagyis Beyoncét, és minden létező felületet elleptek az állítólagos előnytelen képekből készült mémek.

Beyoncénak – és sajtós csapatának – nem volt elég, hogy az énekesnő gyakorlatilag megnyerte a Super Bowlt, eldöntötték, hogy mindent nekik kell irányítaniuk, még az internetet is. Beyoncé Knowles sajtósa szerint nyilvánosságra került az énekesnőről pár olyan fotó, amiken nem néz ki túl előnyösen, ezért a Getty Images fotósai által készített képeket szerették volna eltüntetni az internetről. Onnan, ahova ha egyszer kikerül egy fotó, akkor az onnan soha többé el nem tüntethető.

A hadjárat nem volt sikeres, az internet pedig arconröhögte Beyoncét és sajtósát, és az előnytelen képekből máris mémek születtek. Hogy erre mi lesz az énekesnő reakciója, még nem tudjuk, de biztosak vagyunk benne, hogy a csodás Beyoncé nem hagyja annyiban a dolgot. Galériánkban most megnézheti az eddigi legjobb alkotásokat, de ha a többi is érdekli, megnézheti a Buzzfeed-en.