Elindult A Nagy Duett a SuperTV2-n, így másodszorra is megtudhatjuk, melyik celebünk tud énekelni, és ki az, akinek már az ötlet is rosszul állt. De ami sokkal fontosabb, megint elemezhetjük, ki milyen merész ruhát hordott.

Kié a legjobb? Ki erősítsen?

A hétvégén lezajlott a SuperTV2-re pakolt A Nagy Duett második szériájának első adása, amiben szokás szerint megint az volt a legérdekesebb, hogy ki mit vett fel, illetve melyik főállású/alkalmi énekesnő fog villantani, mélyen behajolni, vagy legalább nagy dekoltázzsal parádézni. Az a gyanúnk, hogy ezen a téren komoly erősödés lesz tapasztalható a későbbi adásokban, de Détár Enikő például így is merészet húzott, Csézynek is nagy lett a kivágása, és Szinetár Dóra is megmutatta, mit bukott be Bereczki Zoltán . A nagy öregek közül Szulák Andreának és Cseke Katinkának esélye sincs elrejteni a melleit, abban pedig szinte biztosak vagyunk, hogy nem a fekete ruha lesz Liptai Claudia legnagyobb dobása a műsor során. Király Linda még nem villantott, pedig van mit, és Bangó Margit is nyakig beöltözött. Na de kiből szeretnének többet látni, ki legyen az a szerencsés, aki az énektudásban mutatott hiányait kiegészítheti a mellével? Mondják meg önök.

A Nagy Duett egyébként az elvárt mederben indult, tehát a zsűriben Dobrády Ákos képviseli a szakmát, Balázs Klára hozta a kedvességet, Kasza Tibor pedig úgy szól be mindenkinek, hogy azt az első alkalommal körbenevetnék egy lazább társaságban. Egyedül talán azon lepődhettünk meg, hogy Pataky Attilát és a műsor talán legjobb nőjét, Görög Zitát ilyen hamar kiszórták a műsorból (így aztán ki is maradt a listából). Pedig lett volna szerepük, hiszen Görög Zita ugyebár jó nő, Patakytól pedig bármikor várható lett volna egy olyan fergeteges gondolatmenet, mint amilyet például az Edda aktuális lemezének sajtótájékoztatóján prezentált.