Ha attól fél, hogy kedvenc magyar celebjei egyszer majd megöregednek, és többet nem látja őket a tévében vagy a magazinok címlapján, ne féljen, mert van utánpótlás. A celebek ugyanis ugyanúgy szülnek gyereket, mint a halandó emberek, és meg fog lepődni, de a gyerekeik hasonlítanak is rájuk. Külsőleg legalábbis biztos.

Majoros Marián

Kire hasonlít?

A legfeltűnőbb hasonlóságot Majka és másfél éves fia között veheti észre. Amint Majoros Marián elérte azt az életkort, hogy ne csak egy csecsemőnek nézzen ki, le sem tagadhatja többet, hogy az apja a Majka művésznéven megismert Majoros Péter. Persze az édesanyja, Szentiványi Hajnalka Dundika vonásait is fel lehet fedezni a gyerekben, de ezen azért nem kell csodálkozni. És ön szerint kire hasonlít?

Varga Róza Anna

Kire hasonlít?

Az énekes Varga Ferenc a Megasztár alatt ismerkedett meg jelenlegi párjával, Balássy Bettyvel, akivel gyorsan családot is alapítottak, és 2011 nyarán megszületett Varga Róza Anna. A kislány tökéletes mása mindkét szülőnek, apja szemét és anyja haját örökölte. Balássy a szülés után már azonnal úgy nyilatkozott, hogy szeretne még gyereket, azóta azonban nem tudunk róla, hogy bővült volna a család.

Hajdú Dávid

Kire hasonlít?

Sarka Kata és Hajdú Péter műsorvezető-producer most két és fél éves fia, Dávid egyértelműen az apjára hasonlít, és már kisbaba korában is úgy nézett ki, mint a Frizbi műsorvezetője. Feltehetően apja stílusát is örökli majd, így nem kell attól tartania, hogy a tévénézők minőségi bulvárműsor nélkül maradnak, mert Hajdú Dávid akár a Frizbit is megörökölheti, amellett, hogy amúgy Szabó Zsófi a keresztanyja.

Kiszel/Lukács Donatella

Kire hasonlít?

Kiszel Tünde Donatellája sem maradhatott ki válogatásunkból, bár édesanyjára egyelőre csak modorában és öltözködésében hasonlít, meg a gyönyörű hosszú haja miatt. Nem is tippeljük, hogy apjára, Lukács László operaénekesre mennyire hasonlít a tizenegy éves Donatella, mert Lukácsról  nem találtunk friss képet az interneten. Ide kattintva viszont megnézhet egy korábbi fotót.

Bereczki Zorka

Kire hasonlít?

A válófélben lévő Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán ötéves kislánya úgy néz ki, mintha Szinetár gyerekkorában szőke parókát húzott volna magára, bár ha jobban megnézzük, Zorka inkább musicalszínész apja szemeit örökölte. Mindenesetre szép kislány, reméljük, hogy hangja is van, hogy folytathassa a szülők pályáját.

Kovács Lázárka

Kire hasonlít?

A celebséf, Kovács Lázár balkézről született négyéves fia, Lázárka inkább anyjára, Bíró Andreára hasonlít, aki pedig Balássy Betti énekesnőre hasonlít, bár úgy tudjuk, a két nőnek semmi köze egymáshoz, talán csak ugyanahhoz a fodrászhoz járnak.

Schobert Lara

Kire hasonlít?

A legdurvább hasonlóságot viszont biztosan a kilencéves Schobert Lara nyerte el, aki úgy néz ki, mintha összegyúrták volna a mini Rubint Rékát és a mini Schobert Norbertet. A fitneszcsalád legnagyobbik gyereke egyébként nagyon sokoldalú kislány, mert amellett, hogy már állt a Voice színpadán, énekelni is tanul. Ez egyébként Rubint Facebook-oldaláról derült ki, ahonnan azt is megtudhattuk, hogy leginkább angolul énekel, méghozzá Abbát egy laptop előtt ülve.