Egy brit magazin közzétette a legkevésbé szexinek tartott hírességek listáját, amit Kristen Stewart vezet, akiről tényleg nehéz jó képet csinálni. A Top10-ben viszont olyan hírességek is szerepelnek, mint Uma Thurman, Lucy Liu, vagy esetleg Denise Richards és Lindsay Lohan, akikről sok minden elmondható, de hogy ne lennének legalább egy kicsit szexik, az azért nem.

A Menkind nevű brit, kifejezetten férfiaknak szóló ajándékokat, termékeket forgalmazó honlap a látogatóival közösen összeállította a legkevésbé szexi színésznők listáját. Az első helyezett nem túl nagy meglepetésre Kristen Stewart lett, de az utána lévő kilenc hírességre azért nehéz rávágni, hogy nem túl szexik, még akkor is, ha valóban nem azok a klasszikus bombázók.

A Menkindra rácáfolva megpróbáltunk az első 10 helyezettről olyan fotókat összegyűjteni, ami alapján nem biztos, hogy rákerültek volna a listára. Az igaz, hogy Kristen Stewart esetében ez nem volt egyszerű feladat, a sosem mosolygó színésznő tényleg a kamera ellensége, hiába próbál meg tudatosan szexi lenni, és hiába készült róla nemrég egy szexinek szánt sorozat a V magazinnak.

A legkevésbé szexik

1. Kristen Stewart
2. Sarah Jessica Parker
3. Lindsay Lohan
4. Denise Richards
5. Kirsten Dunst
6. Mischa Barton
7. Hilary Swank
8. Lucy Liu
9. Tilda Swinton
10. Uma Thurman

A listán szereplő nevek közül Sarah Jessica Parker és Tilda Swinton azok, akiket nem szoktak általában mindenféle szexi hírességekről szóló összeállításokban emlegetni. A Szex és New York főszereplőjét, Sarah Jessica Parkert az internetes folklór évek óta lovakhoz szokta hasonlítani , ráadásul a Maxim már 2007-ben egyszer megválasztotta legkevésbé szexi hírességnek. Ennek ellenére róla is készültek a szexiség szempontjából értékelhető képek, ha máskor nem, hát a Szex és New York időszakában.

Tilda Swinton esetében érdekes kérdés, hogy mennyire szexi vagy sem, ő ugyanis egy nagyon karakteres arcú színésznő. Szerkesztőségünk rajong érte, nem is értjük, hogyan kerülhetett fel a listára, de valószínűleg sokaknak nem jön be.