2013-ra eljutottunk odáig, hogy már nemcsak a férfiak kívánnak a nőknek boldog nőnapot, hanem a nők is egymásnak. Hazai celebek üzeneteit olvashatja most, aztán pedig mondja meg, hogy önt foglalkoztatja-e ez a nap.

Először is jöjjenek a hazai celebnők, akik az eddig megszokottakkal ellentétben felköszöntötték nőtársaikat. Dukai Regina modell egy hatalmas virágcsokorról készült fotóval köszönti a nőket Facebook-oldalán, illetve egy ki tudja honnan származó angol nyelvű idézettel, ami legalább annyira mély, mintha Beyoncé mondta volna. "Boldog Nőnapot kívánok minden hölgy tagomnak!!!! Gyönyörűek vagytok egytől egyig!! Óriási ölelés mindenkinek!!!!! ♥ "You Are Amazing As You Are!!!!!!!! Stronger than you know. More beautiful than you think. Worthier than you believe. More loved than you can ever imagine. Passionate about making a difference. Fiery when protecting those you love. Learning. Growing. Not alone. Warm. Giving. Generous. Quirky. Sexy. Funny. Smart. Flawed. Whole. Scared. Brave. And so, so, so.much.more."

Nők a nőket

Valamiért a Jóban Rosszban színésznője, Szabó Zsófi is borzasztóan izgalmasnak találja ezt a napot, facebookos köszönő posztjában a biztonság kedvéért azt is kihangsúlyozta, hogy egyedül ünnepli. " Jo reggelt :)))) Meg ki sem nyitottam a szemem es mar is imádom ezt a reggelt es azt,hogy ilyen sok fiú irt NŐNAP alkalmából :))))) KÖSZÖNÖM SZÉPEN !!!! Szingli nőnapjaim egyik legszebbje a mai ♥ ♥ ♥ Csodálatos napot kívánok minden kedves hölgy ismerosomnek is ♥ ♥ ♥". Ma reggel a megbukott Debreczeni Zita is annyira férfinak érezte magát, hogy boldog nőnapot kívánt a nőknek, amit ő is virágos fotóval illusztrált.

Rubint Réka fitneszcelebnej szerint nőnek lenni az élet legszebb ajándéka, ezek szerint a férfiak eleve hátránnyal indulnak az életben. "Nőnek lenni az èlet legszebb és legnemesebb "ajándéka"... Szeretetet adni, áldozatokat hozni, òvni, vigyázni arra és azokra akik a legfontosabbak számunkra... minden körülmèny között...erőnkön felül, fáradtságot nem ismerve...SZÍVBŐL:)!!!! Ez a nap a mi napunk, szîvből kívánom, hogy legyen számotokra boldogsággal, örömmel és szeretettel teli:)" Természetesen Rubint férje, a megtért Schobert Norbert is köszöntötte a nőket, és végre azt is megtudtuk, hogy miattuk fogyott le, és miattuk gürizik ennyit. "Ti vagytok a világ legjobb dolgai, ami velünk történhet. Miattatok fogytam le, miattatok kezdtem bele az aerobikba, miattatok hajtunk, keressük pénzt. Miattatok háborúzunk, sírunk, örülünk. Belétek kapaszkodunk, mint szerető Anyába és Anyaként gyermekkel ajándékoztok meg. Kaparunk, mint béka a szappanos kád falán. Az Update is miattatok van, mert büntetlenül akartok nassolni. Mikor jön hozzánk férfi vásárló? Ha ráparancsoltok" – írja az Update-pápa a hivatalos Facebook-oldalán. Hajdú Pétertől és Vujity Tvrtkótól is örömmel idéznénk, de cikkünk élesedésekor ők még hallgattak a nőnapról.

Pénz és Wagner

Ön ünnepli a nőnapot?

A Való világ 4 győztese, Nagy Alekosz furcsa módját választotta a köszöntésnek, mert kedveskedés helyett inkább kritikával illette a női nemet Facebook-oldalán: "Had áruljak el valamit a nőkről! A nők elhitetik velünk, hogy ők az áldozatok, mert játszunk az érzéseikkel. Balgaság. Azt mondják Romantikára vágynak! Igaz Szerelemre vágynak! Ám végül egy listával állnak elő. Vajon tökéletes? Elég jóképű? Sebész orvos? Ha meg is felelsz, ne álltasd magad, mert biztosan nem önzetlenül lesz a tiéd. Csak is egy jól átgondolt csereüzlet reményében fog lefeküdni veled. Pénz jellem helyett, külcsín belbecs helyett, felszín az elvek helyett. A legromantikusabb gesztus sem ér semmit a Bűvös listával szemben, ami tartalmazza a tökéletes férfi ismérveit."

A Dal nyertese, a celebséggel ismerkedő ByeAlex Wagnert idézte a Facebookon, így köszöntötte fel a nőket: "Mert minden nő csodálatos! Nőnap alkalmából idéznék egy nagy-nagy mestert! 'Az élet zenéjét a nők adják, akik őszintén, minden feltétel nélkül fogadják magukba a dolgokat, hogy érzéseiken át szebbé alakítsák át azokat.'" ByeAlex után pedig jöjjön egy erős kontraszt, Fekete Pákó ugyanis egy egész szombat estét szán a nőkre. Ha mindenképpen igazi nőnek akarja érezni magát, március 9-én látogasson el Pákó bulijába, garantáltan emlékezetes estéje lesz.