Az énekesnő magasan kiemelkedik a Szombat esti láz mezőnyéből, pedig neki ez elvileg nem vág szakmába. Nemcsak a zsűri, a közönség is rajong érte. Mint gondol ön?

Szombat óta nem kérdés, hogy ha nem félreidomított majmok szavazzák meg a Szombat esti láz győztesét, akkor Tóth Gabinak kell megnyernie. Az énekesnő hozza az elvárásokat (hiszen eleve rá építették a műsor promócióját), de még annál is többet: egyszerűen jól táncol és kész, jobban, mint ahogy arra számíthattunk volna.

Ritkán (=emlékeink szerint most először) látunk a tévében olyat, hogy valaki rendszeres és következetes munkával tényleg, ennyire odateszi magát egy hetente adásba kerülő műsor kedvéért. Ilyenkor az embernek már abab sincs kedve belekötni, hogy Tóth feneke és bugyija tökéletesen látható volt az egyébként kivételesen elegáns és ízléses ruhában. Ha nem emlékeznének, vagy lemaradtak volna, íme, ezt produkálta (profi) táncostársával, Markó Róberttel.

A zsűritől nem kaphatott volna szebb kritikát: Szirtes Tamás azt mondta róla, igazi táncos, Tihanyi Ákos szerint minden porcikájával táncolt, fantasztikusan. Esztergályos Cecília ömlengett, és megjegyezte, csodálja, hogy partnerek még nem alszanak együtt, Keleti Andrea ezt azzal fokozta, hogy a művészi hatás elhitette a nézőkkel azt is, hogy a Tóth-Markó páros együtt jár.

Mit szól hozzá?

Ez utóbbi spekuláció szerencsére nem terjedt át a műsor hivatalos Facebook-oldalára, ahol csak simán odavannak a párosért (egyébként van nekik külön rajongói oldaluk is, itt). Íme, néhány vélemény, innen. „A hideg ráz, amikor Gabi táncol. Elképesztően jó!" „Gabi profi táncos lett!" „Egy ilyen szuperelegáns, bombasztikus, szenvedélyes produkciót nem hagyhatok komment nélkül. Csak igy tovább, gratula. Azt hiszem én is tánccipőt húzok..."  „Hajrá Gabi! Úgy táncolsz, mint ahogy énekelsz ! Utánozhatatlan, szívet- lelket beleadó, érzéki... szóval nagyon jóóóóó!"

Ha a fentiek ellenére okvetlenül fanyalogni szeretne, akkor gondoljon arra, milyen vicces is az RTL-csoport: olyan embert szerepeltetnek egy énekes tehetségkutatóban hetekig, aki egyetlen dalt sem tud normálisan előadni – egy, a botlábú celebek bénázására, és esetleges fejlődéstörténetére építő műsorba pedig benyomnak valakit, aki pár hét alatt úgy táncol, mintha mindig is ezt csinálta volna.